Nieuw bij mijngrossier.nl: Green motoren en versnellingsbakken

Mijngrossier.nl introduceert motorblokken en versnellingsbakken van Green.

Deze speciale delen zijn aantrekkelijk geprijsd tegen een duidelijke kwaliteitsstandaard én te bestellen via hét online onderdelen bestelsysteem mijngrossier.nl. Bestellen is eenvoudig: toets het kenteken in en klik op de Green-button voor de beschikbare delen.

Nu automobilisten langer doorrijden met hun auto en de vraag naar goedkopere alternatieven voor relatief dure onderdelen stijgt, introduceert mijngrossier.nl het Green-pakket. Het gaat hier om een aantrekkelijk geprijsd assortiment motoren en transmissies. De delen worden geleverd volgens een duidelijke standaard: jong gebruikt, gereviseerd of nieuw. Daarmee wordt de klant een attractief alternatief geboden. Vooral prijstechnisch.

Green betekent feitelijk: een goedkoper alternatief tegen dezelfde condities als nieuw. De garantie op de Green-motorblokken en versnellingsbakken loopt op tot twee jaar, zodat het autobedrijf deze zekerheid direct kan doorgeven aan zijn klant. Het risico op garantiegevallen en de daaraan verbonden kosten wordt daarmee aanzienlijk beperkt. Het Green-assortiment bestaat uit motoren en versnellingsbakken van uiteenlopende oorsprong. Een deel van de Green-producten is afkomstig van researchprojecten, overstocks van fabrikanten en erkende revisiebedrijven. Verder zijn er jong gebruikte delen van schadeauto’s en bijna nieuwe motoren en bakken afkomstig van voorloopauto’s.