Nieuw in mijngrossier.nl: trekhaken van Bosal

Vanaf vandaag levert mijngrossier.nl trekhaken van de gerenommeerde trekhakenfabrikant Bosal. Hiermee is het aanbod onderdelen in mijngrossier.nl nog completer voor het autobedrijf.

Door een bundeling van krachten in het leveren van topproducten met een uitstekende service, heeft Bosal zijn positie als Europees marktleider op het gebied van trekhaken de laatste jaren versterkt. Dankzij de joint venture met de bekende Duitse trekhakenfabrikant Oris is het assortiment van Bosal zeer compleet: alles van robuuste standaard trekhaken tot aan vernieuwende wegklapbare exemplaren.

In het nieuwe trekhakenaanbod van mijngrossier.nl vormt de Oris-Matic wegklapbare trekhaak het neusje van de zalm. Het monteren van een losse kogel is met dit systeem niet nodig. De haak van het gepatenteerde systeem is volledig aan het zicht onttrokken als deze niet wordt gebruikt. Bovendien is de bedieningshendel eenvoudig te bedienen; binnen twee seconden is het innovatieve systeem gebruiksklaar. De Oris-trekhaken zijn er overigens niet alleen voor Duitse automodellen: het aanbod van deze kwaliteitstrekhaken blijft groeien.

Mijngrossier.nl adviseert bij het monteren van een trekhaak het gebruik van voertuigspecifieke kabelsets. Vooral bij nieuwere autotypes is het gebruik van universele kabelsets door OBD, CAN-bus, hightech regeleenheden en relatief dunne bedrading niet meer mogelijk. Mijngrossier.nl levert hiervoor de voertuigspecifieke kabelsets van ECS. Deze zijn direct te bestellen via het kenteken in het menu Trekhaken.

ECS produceert voertuigspecifieke trekhaakbekabeling van topkwaliteit voor praktisch ieder merk en type voertuig. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de autofabrikanten. De hoogwaardige productkwaliteit wordt gegarandeerd door gebruik te maken van geavanceerde productiemethoden, voortdurende controles en strenge tests in elke fase van het productieproces. Voor de monteur is vooral het eenvoudige plug&play-principe van ECS-kabelsets van groot belang. Geen gedoe meer met het zoeken naar fouten of verkeerde aansluitingen. Een goede en veilige werking is met een ECS-kabelset in alle opzichten gegarandeerd. Hierbij helpen ook de uitvoerige en gebruiksvriendelijke montagehandleidingen die ECS bij elke kabelset beschikbaar stelt. Kabelsets van ECS zijn, mits correct geïnstalleerd, voor ieder autobedrijf een risicoloos product dat voldoet aan alle (inter)nationale eisen.