Nieuw: Q-Drive wiellagers

Steeds meer voertuigen van zeven jaar of ouder staan op de brug bij het universele autobedrijf. Een automobilist wil aan een auto van deze leeftijd wel onderhoud laten uitvoeren, maar dan wel tegen een goede prijs. Mijngrossier.nl biedt met de wiellagers van Q-Drive uitkomst.

Q-Drive wiellagers zijn standaard voorzien van alle benodigde montagematerialen, zoals naafmoeren, splitpennen en stofkappen. Dit vereenvoudigt het werk van de monteur en biedt een totaaloplossing in ├ę├ęn verpakking. Ook zijn er wiellagers met ge├»ntegreerde ABS-impulsring verkrijgbaar.

Q-Drive-wiellager

 

Kwaliteit en veiligheid

De fabricage van de Q-Drive wiellagers gebeurt onder hoge eisen. Het fabriceren gebeurt met uiterst precieze toleranties ter voorkoming van trillingen. Alle producten voldoen aan OE-specificaties betreffende functionaliteit, passing en prestatie en bevatten zeer nauwkeurige wiel- en remschijfgeleiding. Ook zijn de producten onderhoudsvrij, wat zorgt voor een lange levensduur. Deze kwaliteit verzekert totale veiligheid en bovendien beschikken de wiellagers over een garantie van 24 maanden.

Overige eigenschappen:

  • Hoogwaardige materialen: kogel- en de kegellagers zijn uitsluitend OE-kwaliteit.
  • Wiellagerbouten: voorgemonteerd of standaard meegeleverd in de verpakking.
  • Ge├»ntegreerde toerentalsensor: zorgt voor de regeling van het ABS, ESP en ASR.
  • Buiten- en binnenringen: gecontroleerd geproduceerd van warm gesmeed staal voor een langere levensduur.
  • Premium afdichtringen: beschermt tegen vervuiling van buitenaf om vroegtijdige slijtage te voorkomen.