Nieuw: Romax flexpijp assortimenten

Er wordt veel gebruik gemaakt van de universele oplossingen die Romax biedt voor de werkplaats. Een goed voorbeeld van veelgebruikte universele onderdelen zijn de flexibele uitlaatdelen.

flexpijpen

Romax flexibele uitlaatdelen zijn gemaakt van hoogwaardig staal met een complex gevlochten middenstuk. Er zijn verschillende varianten beschikbaar: met en zonder verbindingsstuk. Met deze flexibele delen kan de monteur op een eenvoudige wijze reparaties aan het uitlaatsysteem uitvoeren. De flexibele uitlaatdelen met variabele aansluitdiameters worden vaak gebruikt bij de custom-made uitlaatsystemen. Maar ook voor de dagelijkse werkplaatspraktijk van elk autobedrijf zijn talloze toepassingen te bedenken om dit flexibele uitlaatdeel in te zetten. Door de verschillende aansluitdiameters worden uitlaatpijpen van verschillende diameters met elkaar verbonden.

Romax heeft 9 verschillende flexpijp assortimenten beschikbaar en zijn te vinden onder Catalogi -> Universal Parts -> Universele uitlaatdelen. Download een handig overzicht van alle beschikbare flexpijp assortimenten hieronder.

flexpijp-assortimenten-button