Nipparts: logische keuze voor Aziatische auto’s

Bij de vervanging van onderdelen is maatwerk vereist. Specifiek voor Japanse en Koreaanse auto’s levert ‘mijngrossier.nl’ daarom de kwaliteitsonderdelen van Nipparts.

Omdat het marktaandeel van de Japanse en Koreaanse automerken blijft groeien, stijgt ook de vraag naar specifiek Aziatische vervangingsdelen. Speciaal voor autobedrijven die gespecialiseerd zijn in auto’s van Aziatische origine of autobedrijven met een multi-merkenaanpak levert ‘mijngrossier.nl’ het Nipparts-assortiment. Dit betekent directe toegang tot een omvangrijk en specialistisch assortiment kwaliteitsdelen, zoals filters, remdelen, aandrijfriemen, stuurdelen en specifieke elektronica. Nipparts biedt uitsluitend onderdelen met een gelijkwaardige eerstemontagekwaliteit.

Sterke punten

Een belangrijk pluspunt van de onderdelen van Nipparts is het zeer aantrekkelijke prijskaartje. Net zoals voor Japanse en Koreaanse auto’s geldt dat het Nipparts-assortiment over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding beschikt. Verder worden de Nipparts-delen razendsnel uit voorraad geleverd, wat gezien de doorgaans lange levertijden uit het Verre Oosten een zeer sterk pluspunt is. Omdat Nipparts ‘korte lijntjes’ heeft met de fabrikanten zijn er bovendien kort na introductie van een nieuw automodel al Nipparts-delen beschikbaar. Bijvoorbeeld voor de Suzuki Splash.

Oosterse wijsheid: Nipparts is een logische keuze voor Aziatische automodellen.