Originele DPFs bij mijngrossier.nl

Autobedrijven die een origineel OE-roetfilter moeten vervangen, kunnen dit roetfilter binnenkort bij ‘mijngrossier’ bestellen. Romax Original levert namelijk als  eerste in de vervangingsmarkt ook originele Diesel Particulate Filters (DPF).

De vraag naar originele partikelfilters groeit bij de merkonafhankelijke autobedrijven. Hier staan immers steeds vaker dieselauto’s met een origineel roetfilter op de brug.

Bij de vervanging van een origineel roetfilter zijn geen concessies mogelijk. Als het roetfiltercontrolelampje op het dashboard oplicht, heeft de bestuurder geen andere keus dan het roetfilter te laten vervangen. Doorrijden betekent automatisch na enige tijd stilvallen. Tot nu toe werden originele Diesel Particulate Filters uitsluitend geleverd door het dealerkanaal. Dankzij de levering via ‘mijngrossier’ hebben de autobedrijven nu een uitstekend alternatief. De DPF’s van Romax Original voldoen volledig aan de specificaties voor eerste montage en worden via mijngrossier bovendien razendsnel geleverd.