Philips LongerLife Xenon: zeven jaar garantie

Op zoek naar de perfecte duurzame xenon-lamp? Philips biedt een uitstekende oplossing met de nieuwe LongerLife Xenon-lampen. De standaard garantie van vier jaar wordt na online registratie met drie jaar verlengd.

longlife xenonlamp

De Philips Longerlife Xenon-vervangingslamp heeft volgens Philips een veel langere levensduur dan alle andere xenonlampen die de fabrikant produceert. Dit heeft vooral te maken door het gebruik van hoogwaardig kwartsglas. UV-kwartsglas is sterker dan hardglas en zeer goed bestand tegen temperatuurverschillen en trillingen, zodat lampen zelden springen. De kwartsglas-lampen van Philips kunnen probleemloos zware thermische schokken weerstaan. Bovendien wordt door de verhoogde druk in de lamp met UV-kwartsglas een krachtigere lichtbundel gegenereerd. Daarnaast claimt Philips dat de lampen uitzonderlijk goed bestand zijn tegen vochtigheid. Alleen een brandende lamp van kwartsglas is bestand tegen thermische schokken: bijvoorbeeld een druppel koud water die op de hete lamp terechtkomt wanneer je door water rijdt met een gebroken koplampbehuizing.

Extra garantie

Om de duurzaamheid van de Longerlife Xenon-lamp te onderstrepen, biedt Philips een garantieperiode van zeven jaar. De xenon-lampen hebben standaard een garantie van vier jaar. Wanneer de aankoop vervolgens online geregistreerd wordt, komt daar nog eens drie jaar extra garantie bovenop.