Philips verlicht Edd China

Edd-chinaEdd China, de TV monteur bekend van het programma Wheeler Dealers, maakt gebruik van de Philips LED inspectielampen in zijn programma. Mijngrossier.nl vroeg hem wat hij nu van deze lampen vindt.

“Ik kreeg vorig jaar een paar werklampen van Philips te pakken en ben ze meteen gaan gebruiken,” verklaart Edd China, “ik was direct onder indruk van het gebruiksgemak en de hoeveelheid licht die ze produceren”.

Juiste lichtsterkte

“Je ziet goed dat Philips nauwkeurig onderzoek heeft gedaan naar de wensen en behoeftes van de moderne monteur in het autobedrijf en komt met een reeks producten die echt voor de klus gemaakt zijn”. vertelt Edd China. “Deze lampen zijn echt geweldig in het gebruik; ze verlichten de plaatsen die je nodig hebt met de juiste lichtsterkte. De lampen zijn voorzien van handige extra functies”.

De Philips Penlight Premium en de MDLS (Multi Directional Lighting System) hebben nu een vaste plek verworven in het succesvolle TV programma Wheeler Dealers. Daarom is er een speciale Edd China editie van deze lamp ontwikkeld. En deze lampen zijn tijdens de Lights On actie periode extra scherp geprijsd! Bekijk de acties hier.

 

Edd China’s rol in Wheeler Dealers is die van mechanisch expert, die elk probleem oplost bij auto’s die gekocht zijn voor restauratie. Buiten beeld verandert er niet veel; hij blijft eigenaar van Grease Junkie, een onafhankelijk autobedrijf in Bracknell, Engeland. Met een ingenieurstitel op zak, en met de dagelijkse ervaring in zijn autobedrijf is Edd China bijzonder goed in staat om goed gereedschap te herkennen zodra hij het ziet.