Plug & Play

Mijngrossier.nl presenteert opnieuw praktische assistentie voor dagelijkse routineklussen: een logisch gesorteerde selectie carterpluggen en –ringen.

Carterpluggen moeten met enige regelmaat vervangen worden. De carterpluggen met een vaste ring of losse afdichtringen dienen zelfs bij elke oliewissel vervangen te worden. Tot zo ver de theorie. De dagelijkse werkplaatspraktijk ziet er anders uit: na het verversen van de olie worden oude carterpluggen en/of afdichtringen vaak hergebruikt. Simpelweg omdat er op dat moment geen nieuw exemplaar beschikbaar is. Aan deze praktijk maakt ‘mijngrossier.nl’ nu een einde. Mijngrossier.nl presenteert voor het autobedrijf een courante verzameling carterpluggen en –ringen, die logisch gesorteerd is in twee praktisch bruikbare assortimentsdozen.

Schroefdraaddikte

De verzameling carterpluggen en –ringen is verdeeld over twee kunststof dozen met elk 32 vakken. De standaardinhoud bevat 64 carterpluggen (M10 tot M26) en een ruime sortering afdichtringen. Het betreft 280 ringen van massief koper, rond koper, aluminium, rubber, rubbermetaal, klingerit en kunststof (eveneens M10 tot M26). Naast het feit dat de monteur met deze sets nooit meer misgrijpt, biedt de rijke verzameling pluggen en ringen nog een groot praktisch voordeel: de sets zijn opgebouwd naar schroefdraaddikte. Dit maakt het geheel zeer overzichtelijk. Het zoeken naar de juiste carterplug of –ring is daarmee sterk vereenvoudigd. Een M14-plug met M-14 alu-ring is binnen een handomdraai gevonden. Bovendien is via de verwijzing op de doorzichtige deksels meteen duidelijk waar welke specifieke plug of speciale afdichtring zich bevindt. Beide kunst- stofdozen worden in een kartonnen doos geleverd (bestelnummer ASS 10-26MM). Zowel de complete sets als losse delen zijn via www.mijngrossier.nl te bestellen.