Powersessie Ondernemen op AMT Live ’17

Op woensdag 15 november en donderdag 16 november 2017 organiseert AMT voor de zesde keer in Autotron Rosmalen hét live kennisevenement voor ondernemers en autotechnici van autoservicebedrijven. Automotive Academy is er uiteraard bij, jij toch ook?

AMT Ondernemen Powersessie

Een gastvrije mentaliteit betekent dat jouw klanten en medewerkers zich welkom voelen. Het hele team is hierbij bepalend voor het succes. Passie, inspiratie, motivatie en plezier zorgt voor fans binnen en voor jouw onderneming. Maar hoe roep je die kwaliteiten in jezelf op en hoe draag je ze over?

Het informatieve programma van de AMT Ondernemen Powersessie op woensdag 15 november geeft je handvatten om direct mee aan de slag te gaan. De energieke presentatie van Milo Berlijn en de ervaringsspecialisten bij hem aan tafel, geven je inzicht in klantbenadering en hoe je adequaat je bedrijf kunt ‘tunen’ naar een renderende onderneming.

Wil jij weten hoe je jouw klant het beste kan benaderen?

Schrijf je dan snel in! We hebben helaas maar beperkt plek voor gedreven ondernemers. Bezoek de website voor meer informatie.

Hybride en EV’s, ben jij klaar voor de toekomst?

Kom naar de kennissessie van Automotive Academy, de trainers vertellen je alles over de mogelijkheden om als universeel autobedrijf onderhoud en eenvoudige diagnose uit te voeren aan hybride, volledig elektrische en waterstof auto’s. Met extra aandacht voor de belangrijkste componenten, diagnose stellen en veilig werken. Tevens gaan ze dieper in op het rem-, airco- en verwarmingssysteem.

Deze kennissessie van Automotive Academy vindt plaats in een van de AMT Live partner-theaters. Het exacte tijdstip vind je op www.amtlive.nl.

AMT Live 2017

Uiteraard weer een editie die volop in het teken staat van Leren, Beleven en Ontmoeten.

Leren

Wie bij wil blijven en nieuwe dingen wil leren zit op kennisevenement AMT Live helemaal goed. Elke dag heb je keuze uit 24 kennissessies met zowel technisch als ondernemen gerichte onderwerpen.

Beleven

Op AMT Live tonen veel bedrijven apparatuur of diensten, maar ze hebben ook allemaal een belangrijke opdracht. Verzorg iets interactiefs! Van wedstrijd tot demonstratie, op AMT Live is veel te beleven dat staat vast.

Ontmoeten

Naast leren en beleven is ontmoeten een belangrijk element van AMT Live. Ontmoet de redactie van AMT bij het AMT Café en spar met experts uit de branche en collega autotechnici op het AMT Horecaplein.

Jij bent er toch ook bij? Schrijf je hier gratis in!