Praktijktip in beeld: vervangen interieurventilator voor Opel C

 

Interieurventilatorfabrikant Nissens heeft een praktijkvideo beschikbaar gesteld voor de monteur. Hier zie je hoe deze ventilator bij Opel Vectra CĀ vervangen worden. Handig.

Als je bedenkt dat interieurventilatoren een levensduur van ongeveer 2.000 uur hebben, leert een simpele rekensom dat ze dus minimaal eenmaal per autoleven vervangen worden. Bij sommige automodellen is dat een simpele klus, bij andere vergt het iets meer werk. Nissens heeft een montagevideo gemaakt voor Opel waar de monteur op een heldere manier, stap voor stap, wordt meegenomen door het (de)montageproces. In het informatieve filmpje zien we precies hoe bij enkele populaire automodellen, na inachtneming van de montage-instructies, het kloppende hart van de koude en warme luchtverdeling van de auto vervangen wordt.Ā 

Topkwaliteit
Kies je bij het vervangen van een interieurventilator voor plug&play-montagegemak en een uitvoerig getest, compact design dat volledig voldoet aan de OE-eisen? Kies dan voor interieurventilatoren van topfabrikant Nissens. Ga naar mijngrossier.nl en bestel!