Kies de makkelijke weg, word nu Qualified Airco Specialist

Met easy-airco bieden wij u een uniek groeiprogramma waarmee u in staat bent veel voorkomende aircoreparaties in eigen beheer uit te voeren. Wij bieden u een aantal interessante faciliteiten die u helpen uw omzet op het gebied van airco te vergroten. In samenwerking met de gerenommeerde trainingsinstituten Autoniveau en GMTO bieden wij u de mogelijkheid om aircotrainingen te volgen zodat u in het vervolg zelf de juiste diagnose kunt stellen.

Waarom Qualified Airco Specialist?

2 jaar garantie op alle airco onderdelen

Een groot voordeel is dat een Qualified Airco Specialist 2 jaar garantie krijgt op alle airco onderdelen. Deze garantie wordt alleen verleend als de correcte procedure is uitgevoerd en de monteur de juiste apparatuur heeft gebruikt.

Meer omzet

U bent getraind om de juiste diagnose te stellen en alle aircoreparaties zelf uit te voeren. Dat betekent dat u meer klanten in uw werkplaats kunt helpen en dus meer omzet genereert.

Meer erkenning

U ontvangt het predicaat Qualified Airco Specialist waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten. En deze competenties mogen getoond worden! Daarom ontvangt u van ons een gevelbord en promotiematerialen waarmee u de klant kunt laten zien dat u specialist bent in het vak, in het bijzonder op diagnose, onderhoud en reparatie van aircosystemen.

Extra faciliteiten

U kunt gebruik maken van een aantal extra faciliteiten waaronder technische ondersteuning en een helpdesk. Dankzij trainingen en toegang tot onze helpdesk blijft uw kennis up-to-date.

Naamsbekendheid

Als Qualified Airco Specialist lift u automatisch mee op promotionele activiteiten zodat potentiële klanten de weg naar u weten te vinden. Via mijngarage.nl/aircoonderhoud kan de consument heel eenvoudig een prijs opvragen voor airco onderhoud aan zijn auto bij de dichtstbijzijnde Qualified Airco Specialist. Dat betekent meer naamsbekendheid en nieuwe leads zonder dat u er extra inspanningen voor hoeft te doen.

Wilt u ook Qualified Airco Specialist worden? Neem dan contact op met uw grossier of schrijf je in via automotiveacademy.nl