Meer kennis, meer omzet word nu Qualified Diesel Specialist

Met easydiesel bieden we u een uniek groeiprogramma aan waarmee u in staat bent veel voor komende dieselreparaties in eigen beheer uit te voeren. Wij bieden u een aantal interessante faciliteiten die u helpen uw omzet op het gebied van diesel te vergroten. In samenwerking met de gerenommeerde trainingsinstituten AutoNiveau en GMTO bieden wij u de mogelijkheid om dieseltrainingen te volgen zodat u in het vervolg zelf de juiste diagnose kunt stellen.

Waarom Qualified Diesel Specialist?

Ruilonderdelen

U kunt bij ons terecht voor diesel ruilonderdelen die volgens de strikte fabrieksvoorschriften van Bosch, Delphi, Denso en VDO zijn gereviseerd. Zodoende kunt u producten van originele kwaliteit monteren zonder dat de prijzen de pan uit rijzen.

Meer omzet

U hoeft voortaan geen nee meer te zeggen tegen uw klanten, want u bent voldoende getraind om de juiste diagnoses te kunnen stellen en dieselreparaties zelf uit te voeren. Dat betekent meer klanten in uw werkplaats en dus meer omzet.

Meer erkenning

U ontvangt het predicaat Qualified Diesel Specialist waarmee u zich zichtbaar onderscheid van uw concurrenten. En deze competenties mogen getoond worden! Daarom ontvangt u van ons een gevelbord waarmee u uw klanten kunt laten zien dat u specialist bent in uw vak, met diagnose en reparatie van dieselmotoren in het bijzonder.

Extra faciliteiten

U kunt gebruik maken van een aantal extra faciliteiten waaronder technische ondersteuning, gereedschap en marketingactiviteiten. Zijn er vragen waar u niet uitkomt, dan kunt u gebruik maken van de telefonische helpdesk.

Test & Go

Qualified Diesel Specialisten mogen gebruik maken van het Test & Go programma. Heeft u injectoren gemonteerd en de klacht is daarmee niet opgelost? Dan kunt u deze injectoren kosteloos retourneren bij ons.

Naamsbekendheid

Als Qualified Diesel Specialist lift u automatisch mee op promotionele activiteiten zodat potentiële klanten de weg naar u weten te vinden. We zorgen er ook voor dat u online gevonden wordt, onder andere door publicatie van uw bedrijfsnaam op onze website. Bent u vertegenwoordigd op het consumentenportaal mijngarage.nl, dan bent u ook hier duidelijk herkenbaar als Qualified Diesel Specialist.

Wilt u ook Qualified Diesel Specialist worden? Klik op meer informatie of neem contact op met uw grossier.