Kwaliteit en vertrouwen uitstralen, word Qualified Turbo Specialist!

De huidige technologie op het gebied van turbo motoren vraagt om specifieke kennis van de monteur. Met de Qualified Turbo training brengen wij uw kennis op het gebied van turbo’s en turbomotoren op een hoger niveau zodat u sneller de juiste diagnose kan stellen en veelvoorkomende problemen effectief kunt oplossen.

Waarom Qualified Turbo Specialist worden?

Meer erkenning

U ontvangt het predicaat Qualified Turbo Specialist waarmee u zich zichtbaar onderscheidt van uw concurrenten. En deze competenties mogen getoond worden! Daarom ontvangt u van ons een gevelbord waarmee u kunt laten zien dat u specialist bent op het gebied van turbo’s.

Meer klanten

Als Qualified Turbo Specialist lift u automatisch mee op promotionele activiteiten zodat potentiele klanten de weg naar u weten te vinden. Dat betekent meer naamsbekendheid en nieuwe leads zonder dat u er extra inspanningen voor hoeft te doen. Bent u zichtbaar op het consumentenportal mijngarage.nl? Dan wordt u ook hier duidelijk herkenbaar gemaakt als Qualified Turbo Specialist.

Extra voordelen

U heeft recht op extra voordeel, waaronder technische ondersteuning en 24 maanden garantie. Speciaal voor de Qualified Turbo Specialist wikkelen wij een eventuele garantie nog dezelfde dag af, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Dankzij regelmatig terugkerende trainingen die in de Automotive Academy worden gegeven blijft uw kennis up-to-date.

Telefonische helpdesk

Zijn er vragen waar u niet uitkomt, dan kunt u gebruik maken van onze telefonische helpdesk (088-1230678) waar u als Qualified Turbo Specialist gebruik van mag maken. Daarmee bent u in staat om altijd uw klant te helpen en voorkomt u onnodige wachttijden of extra kosten.

Qualified Turbo Specialist worden?

Wilt u profiteren van de voordelen en de naam Qualified Turbo Specialist? Een slim besluit, want dat betekent meer kennis en meer klanten in uw werkplaats. Deelname is eenvoudig. Qualified Turbo Specialist is een laagdrempelig programma en hanteert geen instaptarieven of contributie.

Om de kwaliteit hoog te houden gelden er natuurlijk wel een aantal voorwaarden. Vraag uw grossier naar de mogelijkheden om Qualified Turbo Specialist te worden.