Schadedelen via mijngrossier.nl

Sinds kort levert ‘mijngrossier.nl’ ook razendsnel een omvangrijk assortiment carrosserie- en verlichtingsdelen.

Het komt in elke werkplaats bijna dagelijks voor: een klant met schade aan zijn auto. Eens te meer blijkt dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Zelfs kleine aanrijdingen zijn tegenwoordig goed voor een forse schadepost. Koplampen, achterlichtunits, buitenspiegels, knipperlichten, zijschermen, bumperdelen, grilles, motorkappen en ventilatorunits zijn complexe en dure onderdelen die gemakkelijk schade oplopen. In veel gevallen blijft het echter niet bij een kop- en staartbotsing. Er zijn carrosseriedelen nodig, zoals een voor- of achterscherm of een motorkap. Zoals ook bij slijtdelen het geval is, biedt ‘mijngrossier.nl’ ook bij deze schadegevallen uitkomst. Gewoon het kenteken van de auto intoetsen en vervolgens in het menu ‘overige’ de lijst met schadedelen selecteren. Simpelweg de gewenste delen uitkiezen en de bestelling is al onderweg. Koplampunits, zij- en achterverlichting en spiegels zijn binnen no-time in huis. Bumperdelen, fronten, grilles, schermen, motorkappen en plaatwerk zijn onderdeel van de snelle nacht- of daglevering. 

Speciaal staal

Naast de snelheid van leveren, is de kwaliteit van schadedelen voor de werkplaats essentieel. Denk alleen maar aan de juiste pasvorm van plaatwerk. En de extra tijd en kosten die gepaard gaan om inferieur plaatwerk passend en strak te maken. Alleen met schadedelen van topkwaliteit kan er nauwkeurig worden gericht. Dit resulteert niet alleen in een strak eindresultaat, maar ook in een sterke en opnieuw veilige auto. Maar het gaat niet alleen om de juiste passing. Voor het autobedrijf is bij een vervanging ook het monteren van eersteklas materiaal belangrijk. In toenemende mate gebruiken autofabrikanten immers speciaal staal. Materiaal met variabele dikte, staal met hoge treksterkte, aluminium: in moderne auto’s is van alles te vinden. Zelfs combinaties van verschillende soorten staal, afhankelijk van de belasting op bepaalde delen van de auto, zijn geen uitzondering. Dit maakt het richten en repareren er niet eenvoudiger op. En onderstreept het belang om kwaliteitsdelen te gebruiken.

Gelijk aan OE

Mijngrossier.nl levert om deze redenen het Hartsant Matching Quality assortiment. Dit is een ruime verzameling schadedelen dat gelijk is aan origineel (OE) en dus geheel voldoet aan de eisen zoals voorgeschreven door de autofabrikanten. Het plaatwerk en de bumperdelen zijn voorzien van een onafhankelijk kwaliteitscertificaat voor plaatwerk en bumperdelen afgegeven door TÜV, Centro Zaragoza en Thatcham. Dit betekent dat onder meer het materiaal van de onderdelen is gecontroleerd op dikte, kwaliteit en weerstand tegen corrosie. Bovendien is de pasvorm nauwgezet geïnspecteerd en zijn de mechanische eigenschappen, zoals de weerstand tegen vervorming, aan een strenge controle onderworpen. Alleen delen die gelijkwaardig zijn aan OE krijgen een certificaat.

Snelle levering van schadedelen

Het assortiment schadedelen in mijngrossier.nl omvat bijna 12.000 onderdelen zoals motorkappen, voor- en achterschermen, frontdelen, koplampen, knipperlichten, achterlichten, grillen, bumpers, spiegels, brandstoftanks en reparatieplaatwerk van topkwaliteit. Het Hartsant Matching Quality assortiment, een ruime verzameling schadedelen dat gelijk is aan origineel, bestaat uit zo’n 3.000 delen.