Speciaal voor ondernemers die vooruit willen

grip op je autobedrijf
Speedsessie tijdens AMT Live: Grip op je Autobedrijf

De vijfde editie van kennisevenement AMT Live staat voor de deur. De ideale gelegenheid om als ondernemer of autotechnicus kennis bij te spijkeren, bijvoorbeeld tijdens de speedsessie ‘Grip op je Autobedrijf’.

Speciaal voor ondernemers die de blik op de toekomst gericht hebben, wordt tijdens AMT Live de speedsessie ‘Grip op je Autobedrijf’ georganiseerd. Een frisse blik op een optimale bedrijfsvoering, nieuwe inzichten over een goed rendement, nadenken over het veranderende koopgedrag van de consument en de uitdagingen van de snelle ontwikkelingen in de branche. De speedsessie biedt belangrijke handvatten om als ondernemer na te denken over de vraag ‘Hoe maak ik mijn bedrijf klaar voor de toekomst?’. Ook weten hoe je je bedrijf kunt ‘tunen’ naar een renderende onderneming? Kom dan tijdens AMT Live langs bij de speedsessie ‘Grip op je Autobedrijf’ die gegarandeerd rendement oplevert. Gastspreker Michel van Roon:

Ben je lid van AMT magazine, dan is de toegang gratis. 

schrijf hier in

 

Ook te beleven op AMT live:

Automotive Academy

Turbokennis updaten? Dat kan op stand van Automotive Academy, die geheel in het teken van turbo’s staat. Hoe werkt een turbo nu eigenlijk precies? En wat is het nut van een intercooler? Hoe zit het eigenlijk met het gebruik van speciaalgereedschap? Check de turbotraining ‘Turbotechniek, -diagnose en –reparatie’ van Automotive Academy, die wordt gepresenteerd door de kennisspecialisten van GMTO. En daag jezelf en je collega’s uit. Hoeveel weet jij eigenlijk over turbo’s? Test je eigen kennis tijdens de kennistest over turbo’s. Heb je 80 procent van alle vragen juist beantwoord, dan ontvang je het predicaat Qualified Turbo Specialist.

Mijngarage plug-in

De ‘connected car’ zal tijdens AMT Live een veelbesproken thema zijn. Daarom is er op het kennisevenement ook volop aandacht voor de mijngarage plug-in: de dongel die de auto met de werkplaats verbindt. Om auto’s die al wat langer rondrijden ook ‘connected’ te maken, introduceerde mijngarage.nl afgelopen zomer de mijngarage plug-in. Een dongel voor de EOBD-stekker in de auto en een handige app voor de smartphone van de berijder, waarschuwen de automobilist bij een technische storing. Deze informatie wordt meteen gedeeld met de garage die de automobilist zelf heeft ingesteld als servicepunt. De automobilist weet dankzij de mijngarage plug-in wat er met zijn auto aan de hand is en de garage kan direct contact opnemen en zijn klant helpen. Alles over de techniek en de commerciële kansen van deze connectie tussen klant en autobedrijf, is te zien op de stand van mijngarage plug-in. Tevens is de kennissessie Telematica door Innovam, powered by mijngarage plug-in te volgen.