Stuurdelen snel gevonden met mijngrossier.nl

De juiste stuurdelen voor een bepaald type auto bestellen, is soms een hele opgave. Mijngrossier.nl biedt autobedrijven een helpende hand en heeft het zoekgemak sterk verbeterd.

Een belangrijk pluspunt van het bestelsysteem ā€˜mijngrossierā€™ is de ingebouwde kentekenmodule. Na het intoetsen van het kenteken van een auto verschijnt een overzicht van alle beschikbare onderdelen voor dit specifieke automodel. Zo kunnen ook de juiste stuurdelen voor een bepaald automodel snel gevonden worden. Toch liet tot voor kort de overzichtelijkheid van het ruime assortiment stuurdelen soms wat te wensen over. Dit ging ten koste van het zoekgemak en de gebruiksvriendelijkheid. Onlangs is de presentatie van de stuurdelen bij ā€˜mijngrossierā€™ daarom op een aantal belangrijke punten aangepast. De stuurdelendatabase is nu veel overzichtelijker en eenvoudiger om mee te werken. Navigeren is nu echt een peulenschil.

Duidelijkheid voor de gebruiker is belangrijk om het zoekgemak en de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Als de stuurdelengegevens van een specifieke auto op het scherm vermeld staan, zijn de artikelnummers onder elk individueel onderdeel weergegeven. Als er geen nummer staat, is dit niet in het assortiment van ā€˜mijngrossierā€™ opgenomen. Verder staat onder de afbeeldingen de volledige artikellijst. Bij het aanklikken van een afbeelding wordt de bijbehorende regel in het artikeloverzicht geel gemarkeerd, zodat de gebruiker precies ziet om welk artikel het gaat. Bijzonder handig is ook de mogelijkheid om artikeltoepassingen op te vragen. Met de groene button ā€˜Toepassingā€™ kunnen deze toepassingen opgeroepen worden van het automerk waar het menu zich op dat moment bevindt.

Dat met de opgefriste stuurdelendatabase eenvoudiger genavigeerd kan worden, wordt ook duidelijk door de mogelijkheid om tussen voor- en achterzijde van een auto of tussen de verschillende systemen binnen een autotype te kunnen wisselen. Door een druk op de F4/Terug-knop schakel je tussen de submenuā€™s.

Bij het zoeken naar specifieke stuurdelen voor een auto van Aziatische origine is er de keuze tussen een product van Moog of Nipparts. Deze worden nu gescheiden getoond. Met behulp van de button kan gewisseld worden tussen beide merken. Als een artikel nog niet beschikbaar is van het ene merk, zal het alternatief van het andere merk getoond worden, indien dit beschikbaar is.

Verder is het door de nieuwe navigatie nog eenvoudiger om stuurdelen te bestellen. Gewoon dubbelklikken op de afbeelding en het artikel wordt meteen toegevoegd aan de bestellijst op de rechterzijde van de pagina. De wijzigingen in de stuurdelendatabase van ā€˜mijngrossierā€™ zijn ook doorgevoerd in de H-Base-dvd van ā€˜mijngrossierā€™. Ook hier staan gebruiksvriendelijkheid en bestelgemak centraal.

Ā