Tijd en geld besparen met Nissens First Fit

Nissens denkt mee met de monteur. Niet alleen door topproducten te leveren, maar ook door het montageproces eenvoudiger en minder tijdrovend te maken.

nissens-first-fit

We weten dat Nissens als één van Europa’s grootste fabrikanten van onder meer radiateuren, kachelradiateuren, condensors, intercoolers en aircocompressoren absolute topproducten levert. Voor de monteur zijn het aantrekkelijke producten vanwege de kwaliteit en perfecte pasvorm. Maar ook dankzij het veel geprezen First Fit-concept. Nissens levert namelijk alle First Fit-producten inclusief alle montage-onderdelen die voor een perfecte reparatie noodzakelijk zijn. Denk bij de montage van een radiateur bijvoorbeeld aan een ruime verzameling o-ringen, radiateurdoppen, moertjes, bouten, bevestigingsmateriaal, etc. Alles om een radiateur optimaal te monteren. Dit betekent dat een monteur sneller en eenvoudiger kan monteren, wat uiteindelijk kosten bespaart. Daarmee voldoet Nissens aan belangrijke eisen van de werkplaats: naast meer snelheid en optimaal montagegemak, ook de werkplaatskosten zo laag mogelijk houden.

Klaar voor het aircoseizoen

Nissens hanteert het First Fit-concept bij meerdere producten. Vooral nu het aircoseizoen op volle toeren komt, is het belangrijk te weten dat Nissens ook condensors en aircocompressoren volgens het First Fit-concept levert. Maar Nissens is ook begonnen om First Fit op oliekoelers toe te passen. Dit betekent dat al deze producten geleverd worden met al het relevante montagemateriaal. Een aircocompressor wordt bijvoorbeeld standaard voorzien van een smeermiddel met de juiste viscositeit, PAG-olie, o-ringen in verschillende maten en hoeveelheden en relevante adapters. Bij sommige AC-compressoren wordt ook een pre-filter toegevoegd. Deze wordt meegeleverd om bescherming te bieden tegen onzuiverheden die schade kunnen veroorzaken aan de compressor en andere onderdelen. Het onderstreept wat Klavs Thulstup Pedersen, senior vice-president sales en products van Nissens, onlangs in een interview zei: “Wij zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren om het dagelijkse werk van de monteur makkelijker te maken. Tijd besparen bij de inkoop van onderdelen en de montage er van en een goede begeleiding is wat het verschil maakt voor onze klanten.”