Autobezitters zijn steeds vaker op zoek naar manieren om hun voertuig zo veelzijdig mogelijk te gebruiken, zowel in de vrije tijd als voor praktische activiteiten. De vraag naar trekhaken neemt hierdoor dan ook toe.

Mijngrossier.nl levert trekhaken van de gerenommeerde fabrikant¬†Bosal¬†die voor het gehele marktsegment trekhaaksystemen in hun assortiment hebben. Uitlopend van zware pick-ups en luxe SUV‚Äôs tot gezinsauto‚Äôs en unieke transport ‚Äďoplossingen voor hybride of kleine auto‚Äôs.

Naast dat er praktisch voor ieder type auto wel een trekhaak beschikbaar is, is er ook een grote vari√ęteit in type trekhaaksystemen. Zo zijn er vaste, afneembare en zelfs wegklapbare trekhaken beschikbaar binnen het assortiment van¬†Bosal.

Vaste trekhaaksystemen:
Vaste trekhaaksystemen zijn zoals de naam al zegt vast en daarmee onderdeel van de auto. Deze trekhaaksystemen zijn speciaal ontwikkeld voor regelmatig en intensief gebruik.

Gelaste trekhaak:
Bij de gelaste trekhaak is de kogelstang aan het systeem gelast en kan niet verwijderd worden.

Bolt-on trekhaak: 
Bij de bolt-on trekhaak is het mogelijk de kogelstang eventueel te verwijderen met speciaal gereedschap.

Flenssysteem trekhaak: 
De flenssysteem trekhaak is uitermate geschikt voor ‚Äėheavy-duty‚Äô werkzaamheden.

Afneembare trekhaaksystemen:

Autofabrikanten investeren continue in de vormgeving van automodellen. Een vaste trekhaak verstoort in veel gevallen het ontwerp van de auto. BOSAL’s afneembare trekhaken kunnen eenvoudig verwijderd worden waardoor de originele vormgeving van de auto blijft, zoals deze bedoeld is. Daarnaast heeft men te allen tijde een onbelemmerd zicht op de kentekenplaat.

Ecofit trekhaak:
De ecofit trekhaak is de economische afneembare trekhaak voor elke automobilist.

AK4 trekhaak: 
De AK4 trekhaak is een horizontaal afneembare trekhaak. Wanneer de trekhaak is gedemonteerd, is enkel een kleine afdekkap zichtbaar.

AK6 trekhaak: 
De AK6 trekhaak is volledig onzichtbaar wanneer deze is gedemonteerd. Zelfs de stekkerdoos van de elektrische aansluiting verdwijnt achter de bumper.

AK11 trekhaak:
De AK11 trekhaak is een verticaal afneembare trekhaak. Het voordeel van het verticaal afneembare systeem is dat wanneer de trekhaak niet onder de auto zit er ook niks van de trekhaak te zien is.

AK40/41 trekhaak:
De AK40/41 trekhaak is in basis dezelfde verticaal afneembare trekhaak als een AK11. Het verschil tussen beide trekhaken is de maximaal toelaatbare kogeldruk en trekkracht.

Wegklapbare trekhaaksystemen

De ORIS-MATIC wegklapbare trekhaak is een uniek product. Wanneer de trekhaak niet in gebruik is, is deze volledig onzichtbaar. Zodra de trekhaak nodig is, bestaat de ingebruikneming uit slechts één handeling en binnen twee seconden is de trekhaak volledig gebruiksklaar.

LET OP: Gebruik altijd voertuig specifieke kabelsets bij het monteren van een trekhaak. Vooral bij nieuwere autotypes is het gebruik van universele kabelsets door OBD, CAN-bus, hightech regeleenheden en relatief dunne bedrading niet meer mogelijk. Mijngrossier.nl levert hiervoor de voertuig specifieke kabelsets van ECS. Deze kabelsets staan bij duidelijk bij ieder autotype vermeld.

Wij hebben trekhaken van de merken: