Triple QX smeert ook transmissies

Het autobedrijf is steeds vaker op zoek naar gunstig geprijsde kwaliteitsproducten. De producten van Triple QX zijn dan een uitstekend alternatief. Ook met transmissie- en versnellingsbakoliën.

transmissie-olie-triple-qx

 

Het smeermiddelenpakket van het in Nederland relatief nieuwe oliemerk Triple QX groeit met de dag. Na de introductie van een breed aanbod volsynthetische motoroliën volgden in rap tempo onder meer koelvloeistoffen en ruitensproeiervloeistoffen. Onlangs is daar een omvangrijke verzameling transmissie- en versnellingsbakoliën aan toegevoegd. Het belangrijkste pluspunt van de Triple QX-producten: de combinatie van een uitstekende productkwaliteit en een competitieve prijs. Iets wat duidelijk aanslaat bij het autobedrijf.

Praktisch inzetbare range

Met de praktische range transmissie- en versnellingsbakoliën van Triple QX kan het autobedrijf alle moderne versnellingsbakken voorzien van nieuwe smering. Triple QX levert producten voor zowel handmatige versnellingsbakken als voor automaten. Zelfs voor de continue variabele transmissie en dubble clutch transmission van de Volkswagen-Audi groep heeft Triple QX een passende oplossing. Enkele voorbeelden:

Triple QX SS 75W90 – GL5
Speciaal bedoeld voor handmatige versnellingsbakken die opereren onder extreme druk. Kan gebruikt worden voor toepassingen waar EP-oliën gevraagd worden.

Triple QX DSG Fluid
Premium volsynthetische transmissieolie voor toepassingen met DSG-versnellingsbak.

Triple QX CVT Fluid
Premium multi-vehicle transmissieolie voor CVT-versnellingsbakken. Biedt superieure bescherming en smering voor riem- en kettingaangedreven transmissies.

Triple QX ATF 134
Geschikt voor automaten, waar de fabrikant een ATF voorschrijft volgens MB 236.14.

In mijngrossier.nl zijn alle typen transmissieoliën van Triple QX op kentekenniveau terug te vinden. Het algemene advies luidt om afhankelijk van het voertuigtype de transmissieolie en het transmissiefilter elke 60.000 tot 80.000 km (of elke 2-3 jaar) te wisselen. Lees meer over transmissiefilter vervangen: Houd de automaat in topconditie