Turbo’s van TurboJetzt: topkwaliteit boven 200.000 tpm

Als je bedenkt dat een schoepenrad van een turbo gemakkelijk meer dan 200.000 tpm haalt, moet die turbo wel van goeden huize komen. Bij TurboJetzt hebben ze dit goed begrepen. Van dit topmerk leveren wij perfect gereviseerde turboladers, voor alle gangbare merken en modellen. Voor optimale motorprestaties en een lange, probleemloze levensduur. En bovendien scherp geprijsd, dus ook interessant voor oudere modellen met de nodige kilometers op de teller.Via mijngrossier.nl vind je voor alle personenauto’s met turbomotor een volledig volgens fabrieksspecificaties gereviseerde turbolader. Zowel voor diesel- als benzinemotoren, met en zonder VNT (turbo met variabele geometrie). Een turbo van TurboJetzt staat voor: ‘zo goed als nieuw’ in de meest letterlijke betekenis. Dit geldt voor de toegepaste materialen, de uiterst nauwkeurige assemblage en de exacte fabrieksafstellingen. Dit vertaalt zich in maximale motorprestaties, een gunstig brandstofverbruik en lage emissiewaarden. Met een TurboJetzt turbo is de auto van uw klant weer klaar voor vele jaren zorgeloos rijplezier.

2 jaar garantie

Een turbo die op alsmaar wisselende toerentallen draait, bij temperaturen tot 950 °C, krijgt heel wat te verduren. Toch biedt TurboJetzt 24 maanden volledige garantie. Voorwaarde is dat aan de montagevoorschriften is voldaan, de auto op tijd zijn onderhoudsbeurten heeft gehad en er geen sprake is geweest van te weinig of vervuilde olie, verstopte leidingen of filters, of een andere externe oorzaak. Een turbo die goed wordt gesmeerd en gekoeld, gaat vrijwel nooit kapot.

TurboJetzt reparatiesets

Was een turbomotor tot enige jaren geleden vooral populair op dieselmotoren, groot en klein, tegenwoordig zorgen ze ook voor extra vermogen en efficiency op compacte benzinemotoren. Aan de turbo zelf hoef je – naast controle en reiniging – nauwelijks onderhoud te plegen. Vakkundig regulier onderhoud aan de motor draagt echter wel bij aan een probleemloze werking en lange levensduur van de turbo. Het is daarom goed om jouw klanten te overtuigen van het belang hiervan. Door het op peil houden en tijdig verversen van motorolie, vervangen van olie- en luchtfilter en het checken van alle aansluitingen, lucht-, olie- en koelleidingen. Daarom leveren wij ook een compleet assortiment TurboJetzt reparatiesets, zoals intercoolers, turboslangen en (binnenkort) ook losse pakkingsets en olieleidingen. Dit biedt u extra omzetkansen voor de aftersales.

Daarom TurboJetzt:

• Hoogste kwaliteitsstandaard volgens OE-specificaties
• Breed assortiment voor diesel en benzine, vrijwel alle merken en modellen
• Complete turbo’s met pakkingsets en toebehoren
• Uitgebreid assortiment reparatiesets
• Eenvoudig te bestellen via mijngrossier.nl
• Zeer hoge leveringsgraad: 95% van uw bestellingen is binnen 2 uur leverbaar!
• 24 maanden garantie
• Ondersteuning door diagnose technici via jouw grossier.

Koop TurboJetzt turbo of toebehoren hier.