Tweede generatie WhiteVision

WhiteVision Xenon lampen kennen we al enkele jaren. Philips komt nu met een tweede generatie. De ultieme combinatie van prestaties en stijl: het pure en heldere witte licht van Philips Xenon WhiteVision gen2.

Philips-whitevision

 

De kleur is helder, puur en intens wit. Het licht van de krachtige bundels die door het nachtelijk donker snijden, heeft precies dezelfde kleurtemperatuur als dat van LED-dagrijlampen en geeft auto’s een harmonieuze witte uitstraling. Maar meer nog dan een aantrekkelijk uiterlijk bieden Philips Xenon WhiteVision gen2-koplampen een uitstekend zicht op de weg, waardoor autorijden veiliger én leuker wordt.

Voor automobilisten die koplampen willen met intens wit licht, zijn Philips WhiteVision gen2-lampen de perfecte keuze. Met een kleurtemperatuur van tot wel 5000 Kelvin, gelijk aan die van LED-dagrijlampen, vullen deze lampen elkaar perfect aan. Het resultaat is een auto met een persoonlijke en stijlvolle uitstraling.

Krachtige bundels

De krachtige bundels produceren gelijkmatig licht op de weg, zonder het tegemoetkomende verkeer te verblinden. Ze bieden 120 procent meer zicht, vergeleken met de minimale wettelijke standaard, en zijn toegestaan op de weg. Dankzij het hogere contrast en een betere weerspiegeling van voorwerpen en verkeersborden, zijn automobilisten alerter en kunnen ze zich beter concentreren. Automobilisten hebben meer zicht en een grotere beheersing over hun voertuig, wat bijdraagt aan een veiliger gevoel op de weg en meer rijplezier.

Philips Xenon WhiteVision gen2-lampen zijn gemaakt van UV-kwartsglas (sterker dan hard glas) en voorzien van een anti-UV-coating. De lampen zijn hierdoor zeer goed bestand tegen ernstige thermische schok en trillingen, zonder explosierisico. En omdat ze goed bestand zijn tegen hoge druk in de lamp, produceren ze een sterker licht, waardoor ze even effectief zijn als LED’s en het zicht van automobilisten sterk verbeteren.

Deze innovatieve lampen van Philips zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaards, getest op basis van strenge ECE-vereisten en gecertificeerd volgens ISO en QSO. Philips WhiteVision gen2-koplampen zijn de perfecte keuze voor automobilisten die geïnteresseerd zijn in stijl en prestaties.