Valeo airco diagnoseapparatuur & reinigingsmiddelen

Voor diagnosewerkzaamheden aan het aircosysteem levert mijngrossier.nl de Valeo ClimTest + met T-adapter.

Valeo_Clim_Test_T_adapterEen airco-installatie is ook in de winterperiode zeer nuttig; de airco maakt in korte tijd korte metten met beslagen ramen. Helaas weten veel automobilisten dat nog niet. Zij gebruiken hun airco pas weer op het moment dat de temperaturen stijgen, waarna ze ervaren dat enkele maanden van stilstand het systeem geen goed hebben gedaan. Voor deze en andere diagnosewerkzaamheden levert mijngrossier.nl de Valeo ClimTest + met T-adapter. Met de ClimTest + kunt u meten, diagnose stellen, het bijvullen van koudemiddel optimaliseren en gegevens printen en opslaan.

De diagnoseset, geleverd in een overzichtelijke koffer, is ontwikkeld voor de volgende taken:

  • Diagnose van de werking van het systeem.
  • Detectie van de aanwezigheid van te veel of te weinig koudemiddel.
  • Detectie van storingen zoals verstoppingen in de vochtafscheider, accumulator of orifice tube en overige storingen.

 

De Valeo ClimTest + met T-adapter (Art. 710099) wordt geleverd inclusief een demo en training.

Handige airco lekdetector

De Valeo elektronische airco lekdetector met driekleurenscherm is voorzien van een handige keypad besturing. De lekdetector waarschuwt visueel en met een geluidssignaal op het moment dat er een lek wordt geconstateerd. (Art. 710076.)

Valeo Climpur aircobehandeling

Veel automobilisten klagen over vieze geurtjes afkomstig uit de airco-installatie. De klachten ontstaan vaak in het voorjaar, als de airco na een lange ‘winterstop’ weer wordt gebruikt. Valeo Climpur biedt de helpende hand en zorgt voor niet alleen voor een aangenamere, maar ook een gezondere atmosfeer in de auto. De antibacteriële behandeling reinigt het volledige aircosysteem en maakt aldus een einde aan bacteriën en schimmels. Climpur beschermt tegen corrosie van de aluminium verdamper en verkleint de kans op minuscule lekjes in moderne aircosystemen. (Art. 698984.)

Elke auto weer fris met Valeo Climspray

Valeo Climspray neutraliseert geurtjes in de auto. Climspray reinigt, parfumeert en ontsmet de lucht. Binnen 15 minuten ruikt elke auto weer schoon en fris. (Art. 698899.)

Valeo_Airco_diagnose_schema_wk22