Valeo airco vulstations

Mijngrossier.nl levert airco vulstations van het topmerk Valeo. De ClimFill One is het basismodel, de ClimFill Advance en ClimFill Auto zijn de topmodellen uit de Valeo-range.

Valeo_Airco_VulstationsDe ClimFill One is een semi-automaat met een vacuümpomp capaciteit van 70 liter per minuut en een voorraadtank voor 8 kilo koudemiddel. De Climfill One voert veel werkzaamheden automatisch uit: vacumeren, vullen van het koudemiddel, terugwinnen van koudemiddel en olie en het testen op de aanwezigheid van lekkages. Het vulstation is voorzien van een printer en een database, waarin de vulhoeveelheden van een groot aantal voertuigen zijn geïntegreerd. De Climfill One wordt geleverd inclusief een demo/training bij aflevering. (Art. 710111.)

ClimFill Advance en Auto

De Advance is een semi-automaat, de Auto een volautomaat (inclusief automatische oliedosering). Voor het overige zijn de machines, geschikt voor het koudemiddel R134a, identiek. De belangrijkste voordelen van de vulstations zijn:

  • Universeel toepasbaar voor onder meer personenauto’s, vrachtauto’s en bussen.
  • Dankzij de vacuümpomp met een capaciteit van maar liefst 180 l/min verloopt de aircoservice sneller en efficiënter. Het grootste voordeel van de efficiënte vacuümpomp is dat al het schadelijke vocht uit het aircosysteem wordt verwijderd.
  • Een 20 kilo grote koudemiddel voorraadtank. Dit maakt de machine ook zeer geschikt voor de aircoservice van trucks en touringcars.
  • Database voorzien van de relevante gegevens van meer dan 3.300 courante voertuigmodellen.
  • Met het diagnoseprogramma kan worden bepaald of het aircosysteem goed werkt. Bij problemen helpt het programma bij het vinden van de fout en geeft het aanwijzingen om het probleem op te lossen.
  • Groot, duidelijk afleesbaar 80 digits lcd scherm.
  • Geleverd inclusief thermische printer voor het printen van een gedetailleerd rapport, voorzien van uw bedrijfsnaam.
  • Spoelfunctie voorbereid. Een spoelkit (Art. 699955) is als optie leverbaar.

Art. 699965 (ClimFill Advance) en 699966 (ClimFill Auto).