Veilig en succesvol sturen met Nipparts

Stuurdelen nodig voor de allernieuwste automodellen van Aziatische origine? Geen probleem dankzij het aanbod van Nipparts.

stuurdelen-nipparts

We zien bij de merkonafhankelijke autobedrijven steeds vaker (zeer) jonge auto’s op de brug. Soms loop je dan tegen het probleem aan dat er slechts een klein assortiment vervangingsdelen voor deze auto’s beschikbaar is. Een ritje naar de merkdealer biedt dan vaak de enige oplossing. Dankzij het aanbod van Nipparts hoeft dit niet meer. Nipparts levert op basis van haar eigen OE-bronnen een uniek aanbod vervangingsdelen. Zoals stuurdelen met eerste montagekwaliteit. Uiteraard voorzien met het bij Nipparts vertrouwde prettige prijskaartje.

Stuurdelen voor leasetoppers

Nipparts levert bijvoorbeeld voor populaire nieuwe modellen zoals de Toyota Aygo of Mazda CX-5 al volop stuurdelen. Maar ook de stuurdelen van de leasetopper Mitsubishi Outlander PHEV zijn volledig door Nipparts-delen te vervangen. Ben je op zoek naar draagarmen voor de Hyundai ix20 of Kia Venga? Vanaf mei 2016 zijn deze Nipparts-stuurdelen leverbaar via mijngrossier.nl. Maar daar blijft het niet bij. Later in 2016 zijn er ook stuurdelen voor de tweede generatie Nissan Qashqai (vanaf 2013) beschikbaar. Deze delen zijn momenteel in ontwikkeling bij de leveranciers van Nipparts. Het is een belangrijke toevoeging aan het assortiment. Omdat er in Nederland ruim 13.000 Qashqai’s, waarvan zo’n 9.000 met de 1.2 l benzinemotor, rondrijden, is het voor het autobedrijf belangrijk dat hiervoor stuurdelen beschikbaar zijn. Het stuurdelenassortiment van Nipparts stijgt mede dankzij deze belangrijke aanvullingen ver uit boven het aanbod andere aanbieders van stuurdelen voor het Aziatische wagenpark.

nipparts

Stabilisatorstangrubbers

Twee jaar geleden introduceerde mijngrossier.nl een omvangrijke lijn stabilisatorstangrubbers van Nipparts. Het assortiment is inmiddels uitgegroeid naar bijna 400 referenties. Omdat deze rubbers een belangrijk deel van de ophanging zijn, vormen ze een APK-afkeurpunt. Soms kun je zelfs horen dat de rubbers aan vervanging toe zijn: een rammelend of klapperend geluid onder de auto als je over een hobbel of op slecht wegdek rijdt, is vaak al een indicatie dat er iets met de rubbers aan de hand is. Als de rubbers verder slijten, neemt het geluid toe en is een bonkend geluid van metaal op metaal te horen. Staat er binnenkort een Toyota Avensis, Kia Sportage, Mitsubishi Pajero of de Mazda 6 met versleten stabilisatorstangrubbers op de brug, dan zijn de eersteklas vervangingsrubbers van Nipparts met slechts één muisklik besteld.

Stabilisatorstangrubbers

Nipparts

Autobedrijven die gespecialiseerd zijn in auto’s van Aziatische origine of garagebedrijven met een multi-merkenaanpak kunnen eigenlijk niet om Nipparts heen. Dé specialist in onderdelen voor Aziatische auto’s levert immers een meer dan omvangrijk assortiment onderdelen van topkwaliteit dat gekoppeld is aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu filters, remdelen, koppelingen, specifieke elektronica of stuurdelen van OE-kwaliteit zoekt. Profiteer ook van de nauwe banden die Nipparts heeft met OE-fabrikanten: Nipparts levert exact dezelfde originele kwaliteit, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs. Een ander pluspunt: Nipparts staat synoniem met een uitstekende beschikbaarheid. Zeker ook voor zeer recente automodellen.