Veilig op vakantie met MAD-hulpveren

Komt tijdens een gesprek met je klant de vakantie ter sprake? Leg dan de voordelen van MAD-hulpveren uit. Zeker omdat met vakantie de auto’s vaker zwaarder beladen zullen worden door bijvoorbeeld een caravan, extra bagage of een fietsdrager. 

Veel gezinnen gaan straks weer op pad met een auto die vol beladen is. Soms hangt er ook nog een aanhangwagen, caravan of fietsdrager op de trekhaak. Velen vinden dit niet prettig rijden. De combinatie slingert vaak snel, de wegligging is niet stabiel en elke hobbel veroorzaakt deining. Deze problemen zijn eenvoudig en snel te verhelpen met hulpveren van MAD. Het gebruik van hulpveren heeft een positief effect op de wegligging en het comfort. Daarmee wordt de veiligheid verhoogd. Dit wordt onderstreept door verschillende praktijktests. Uit deze tests blijkt dat een zwaar beladen voertuig met hulpveren aanzienlijk beter reageert bij een plotse uitwijkbeweging. Een hulpverenset biedt extra ondersteuning aan de bestaande autoveren, zodat een auto met forse belading of belasting beter in balans is. De extra veerkracht biedt meer veiligheid. Het mooie is dat hulpveren alleen hun werk doen als de auto zwaar beladen is, bij ‘gewoon’ gebruik hebben zij nauwelijks invloed op het rijcomfort en het weggedrag van de auto.

Eenvoudige montage

De Nederlandse hulpverenleverancier MAD heeft zijn uitgekiende hulpverensystemen in nauwe samenwerking met autofabrikanten ontwikkeld. Voor nagenoeg elk autotype is een speciaal op maat ontwikkelde set kwaliteitsveren beschikbaar. Hierdoor worden niet alleen optimale prestaties bereikt: MAD-hulpveren staan ook garant voor een eenvoudige montage zonder tijdrovende aanpassingen. Lassen en boren zijn er niet bij. Bovendien is er met de montage van MAD-hulpveren geen aanpassing van de originele hoofdveren nodig. Het montagegemak wordt verhoogd door uitstekende montagehandleidingen, die de monteur voor elk afzonderlijk automodel stap voor stap door het montageproces begeleiden. Bij sommige modellen is er zelfs een remdrukhandleiding en speciaal montagemateriaal aan de hulpverenset toegevoegd, om de afstelling van de lastafhankelijke remdrukregelaar te wijzigen. De gemiddelde montagetijd van een set hulpveren bedraagt 1-1,5 uur. De hulpveren zijn eenvoudig te bestellen via mijngrossier.nl.

 

Ook voor de zware jongens

Naast hulpveren voor personenauto’s zijn er ook hulpveren beschikbaar voor bedrijfsauto’s. Zeer praktisch voor deze vaak zwaarbeladen voertuigen. Bekijk het aanbod op mijngrossier.nl.