Wat zijn de verschillen van de HydroConnect Range

Met HydroConnect kiest Valeo voor een Multi-Adapter toevoeging op het ruitenwisser assortiment. Je kan met de HydroConnect wissers een klein assortiment aanhouden, en toch een groot wagenparkdekking behouden. Door het innovatieve Multi-Adapter systeem van de HydroConnect ruitenwissers kan nu nagenoeg elke auto van flatblades worden voorzien.

In de verpakking worden een aantal adapters meegeleverd. Hiermee zijn de HydroConnect wissers moeiteloos te bevestigen aan de wisserarm. De HydroConnect is er in 3 smaken; HF – HydroConnect Front, HU – HydroConnect Upgrade en HR – HydroConnect Rear.

De verschillen
Maar wanneer kies je nu voor welke wisser? Het belangrijkste verschil tussen Front en Upgrade is de aansluiting aan de wisserarm. De Upgrade wissers zijn geschikt om op een haakbevestiging aan te sluiten. Hiermee upgrade je een standaard wisser naar een flatblade wisser. De Front wissers zijn geschikt om aan te sluiten op een flatblade wisserarm. Tenslotte zijn er Rear ruitenwissers, deze zijn geschikt om achterruit flatblades te vervangen met nieuwe flatblades.

Hieronder een opsomming van de verschillen:

Gebruik de HF – HydroConnect Front om flatblades te vervangen door een flatblades;

  • Slechts 20 wissers om flatblades mee te vervangen;
  • Geschikt voor 96% van de auto’s met OE flatblades op de voorruit;
  • Plug & Drive: met slechts 3 adapters, geschikt voor 12 verschillende wisserarmen.

Gebruik de HU – HydroConnect Upgrade om standaard wissers te vervangen door flatblades;

  • Slechts 14 wissers, om 9×3 en 9×4 haakbevestigingen te voorzien;
  • Geschikt voor 85% van de auto’s met een haakbevestiging op de voorruit;
  • Upgrade de auto van een standaard wisser naar een flatblade.

Gebruik de HR – HydroConnect Rear om achterruit flatblades te vervangen door flatblades;

  • Slechts 8 wissers, om achterruit flatblades mee te vervangen;
  • Geschikt voor 96% van de auto’s met OE flatblades op de achterruit;
  • Uniek in de markt!

De artikelen worden als volgt genummerd: de eerste twee letters geven de type aan: HF, HU en HR. Vervolgens volgen er twee cijfers, deze geven de wisserlengte in centimeters aan. Tenslotte heeft een aantal artikelen nog een B of een C achter de twee cijfers, dit geeft aan dat deze wisser een speciale kromming heeft. Sommige voertuigen hebben een bijzondere voorruit kromming, en daarom hebben deze auto’s een speciale wisser nodig. In de flyer, welke je hieronder kan downloaden, wordt het verschil aangegeven.

Source of Performance
De HydroConnect wissers zijn voorzien van hightech-rubber met beschermde coating om een lange levensduur en wiskwaliteit te waarborgen. Daarbij zorgen de asymmetrische spoilers voor een gelijkmatige drukverdeling op de voorruit. Deze combinatie zorgt voor perfecte wisprestaties, onder elke weersomstandigheid.

https://www.youtube.com/watch?v=ArbS-vMQ0fE

Meer weten over HydroConnect? Vraag de HydroConnect catalogus aan bij de grossier!