Word jij de nieuwe Dakar monteur?

Toolspecial is aanwezig op de eerste editie van de nieuwe nationale vakbeurs EQUIPVAK. Tijdens deze beursdagen staat live sleutelen centraal. Op de stand van 210m2 kan de bezoeker demonstraties bekijken, maar ook zelf testen.

equipvak

Op het buitenterrein, waar Toolspecial ook een oppervlakte van 210m2 heeft, staat een Dakar bivak en wordt er gezocht naar de nieuwe Dakar monteur.
Hiervoor schakeltToolspecial de hulp in van Martin van den Brink en Tim Coronel, twee bekende namen in de Dakar Rally.

Deze zoektocht naar de nieuwe Dakar monteur wordt gedaan aan de hand van twee onderdelen; er wordt getest of je de kennis bezit en de vaardigheden hebt. Het eerste deel bestaat uit een aantal kennisvragen met betrekking tot de Dakar en het gereedschap wat daar gebruikt wordt. Let op, er wordt gekeken naar de tijd je nodig hebt om de vragen te beantwoorden. Fouten antwoorden worden bestraft met straftijd. Het tweede deel van het spel is de bandenwissel. In dit deel moet je zo snel mogelijkĀ deĀ banden wisselen van de Dakar buggy vanĀ Tim Coronel. Uiteindelijk worden er voor het klassement beide tijden bij elkaar opgeteld. De persoon met de snelste tijd is de winnaar.

Prijzen

Elke dag om 21.00 wordt de winnaar van het klassement bekend gemaakt. Elke dag dus een nieuwe winnaar. En hier heeft Toolspecial hele mooie prijzen voor geregeld.

De eerste prijs

3934P-dakarstickers

Een gevulde Kraftwerk gereedschapskar met Dakarwrap!

De tweede prijs

dakar

Een Dakar experience bij Martin van den Brink op 11Ā juni voor 2Ā personen!Ā 

De derde prijs

kraftwerk

Een Kraftwerk gereedschapskoffer!

Ā 

Live demonstratiesĀ 

Naast het bivak heeft Toolsepcial ook nog een aantal live demonstraties opĀ Equipvak.

  • LeesĀ meer over deĀ live demonstraties hier.
  • Schrijf je hier in voor de Equipvak.
  • Meer informatie over deĀ Equipvak vind je hier.

schrijf-je-nu-in