X-tremeVision gen2: de helderste xenon-lamp

Philips presenteert de nieuwste ontwikkeling op het gebied van xenon-technologie: de 2e generatie X-tremeVision koplampen.

Dat Philips Xenon lampen van absolute topkwaliteit levert, weten we al jaren. Maar dit betekent niet dat er nog een schepje bovenop kan. De X-tremeVision lampen staan al lang te boek als superieure lichtbundels met een uitstekende helderheid. De ingenieurs van Philips hebben echter nog een stap extra weten te zetten. De X-tremeVision gen2 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Xenon technologie. De lampen zorgen voor een langere lichtstraal en tot 150 procent meer zicht. Het voordeel is duidelijk: beter zicht om obstakels, zoals hobbels, bochten en bijvoorbeeld verkeersborden, eerder te herkennen en meer tijd om hierop te reageren.

Philips-xtremevision

Krachtig en precies

Het geheim van de X-tremeVision koplampen: Philips heeft de spectrale samenstelling van de lampen aangepast aan de natuurlijke kleurgevoeligheid van de ogen. Met een kleurtemperatuur van 4800 K produceert de koplamp bovendien licht dat zacht is voor de ogen. Maar daar blijft het niet bij. De krachtige straal van de lampen haalt het uiterste uit het licht. Dat komt niet alleen door het krachtige, optimale lichtspectrum. Ook de optische precisie is daarbij belangrijk. Volgens tests en onderzoek hebben de X-tremeVision gen2-lampen de meest nauwkeurige lichtboogtechnologie, uitgelijnd op 150-350 μm. Hierdoor verlichten ze de weg precies daar waar je dat nodig hebt, zonder tegenliggers te verblinden.