Xenon voor iedereen

Met de professionele ombouwsets van Maxxpro kan nu in nagenoeg iedere auto xenonverlichting gebouwd worden.

Van de voordelen van xenonverlichting hoeft niemand meer overtuigd te worden. Iedere automobilist weet immers dat de lichtopbrengst van xenon bijvoorbeeld tweemaal zo hoog is als die van een moderne halogeenlamp. Met xenon wordt het zicht sterk verbeterd. Waarom heeft dan niet iedereen xenonverlichting? Een belangrijk obstakel vormt de aanschafprijs en de eventuele hogere bijtelling. Mijngrossier.nl brengt hier nu verandering in. Met de innovatieve ombouwsets van Maxxpro kan ruim 90 procent van alle standaard koplampen voor een zeer aantrekkelijke prijs omgebouwd worden naar xenonverlichting. De enige aanpassing is het vervangen van de bestaande halogeenlamp door een xenonlamp en montage van een Maxxpro-voorschakelunit met geïntegreerde starter.

Twee jaar volledige garantie

Met zijn hightech voorschakelunits onderscheidt Maxxpro zich duidelijk van andere aanbieders van conversiesets. Omdat voorschakelunits in de oorspronkelijke voedingsleiding van de halogeenlamp worden geplaatst, liggen storingen op de loer. De units moeten immers een piekspanning van ruim 20.000V stabiliseren naar ongeveer 85V. Om storingen op andere elektronische delen te voorkomen, zijn de voorschakeluntis met geïntegreerde starters van Maxxpro gevulcaniseerd. Hierdoor geeft Maxxpro ook met gerust hart een volledige garantie van twee jaar af. Bovendien zijn alle Maxxpro-sets geschikt voor CAN-bus-systemen: er zijn dus geen speciale, extra kabels nodig zodat het lichtcontrolesysteem werkt. Verder levert Maxxpro zijn ombouwsets met gasontladingslampjes op stalen voetjes. De pasvorm van deze exemplaren is vergelijkbaar met die van de originele halogeenlampen. Dit garandeert een juist lichtbeeld, wat bij lampen met een plastic voet vaak niet het geval is. Daarnaast levert Maxxpro ook kabels en connectoren van to kwaliteit die een goede werking van de xenonsets onder alle omstandigheden garanderen.

De in Nederland geassembleerde Maxxproombouwsets worden geleverd in een robuuste metalen koffer. Er zijn twee kleuren lampen leverbaar: 6000K (zeer wit licht) en 8000K (wit licht met blauwe gloed). Prijzen starten vanaf ÔéČ 195,83 (excl. BTW). Vraag uw grossier voor welk automodel er Maxxpro-sets beschikbaar zijn.