Accu’s testen? Kies de Midtronics MDX-545P!

accu

U wilt natuurlijk het beste accuonderhoud en advies leveren aan uw klanten. Een goede accutester, zoals de Midtronics MDX-545P, helpt u hierbij.

Welke voordelen biedt de Midtronics MDX-545P?

De Midtronics MDX-545P:

  • is geschikt voor EFB accu’s,
  • geeft duidelijke resultaten,
  • heeft een ingebouwde lijst met EFB accu’s voor nog secuurder resultaat,
  • is geschikt voor start/stopsystemen,
  • test ontladen accu’s tot 1 Volt,
  • detecteert defecte cellen,
  • heeft een geïntegreerde printer voor een bonnetje zodat u de uitslag direct met uw klant bespreekt.

Maak de juiste keuze

Onderstaand schema helpt u de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een accutester. Welke wensen heeft u en welke eigenschappen moet uw accutester daarom hebben?

Artikel gaat verder onder de afbeelding.

Tester uit 500 of 600 serie: altijd een goede keuze!

Wij adviseren u altijd een accutester te kiezen uit de MDX-500 of de MDX-600-serie.

Met een tester uit de MDX-500 serie onderhoudt u elke 12 volt voertuigaccu en geeft een betrouwbaar resultaat en dus een goed advies aan uw klanten. Hij is makkelijk in gebruik en heeft aanvullende opties zoals een directe spanningslezer bij opstarten, wijzigbare printbon voor transparantie bij klant, detectie falende cel, bescherming tegen omgekeerde polariteit, verwisselbare kabels, verlicht display, data-kaart poort voor software-upgrades, software voor 26 talen en korte handleidingen.

Wilt u de meest complete tester? Kies dan voor de MDX-600. Hiermee onderhoudt u elke accu van zowel auto’s, vrachtwagens als motoren. Ook deze is makkelijk in gebruik en heeft naast de extra opties zoals bij de 500-serie nóg uitgebreidere opties zoals het testen van 6 en 12 volt accu’s en mogelijkheid tot een 12 en 24 volt laadsysteemtest.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?