Automotive Expo 2019

Automotive Expo 2019

In het najaar van 2019 vindt op twee locaties de Automotive Expo plaats van onderdelendistributeur Fource en zijn grossiersbedrijven: eerst in Eindhoven, daarna in Rotterdam. Beide keren staat de huisbeurs in het teken van het thema ‘Werkplaats van de Toekomst’.

Wat ooit begon als een regionaal initiatief is nu uitgegroeid tot ‘een volwaardig evenement met een lokaal karakter’, stelt Fource. De garagist wordt  meegenomen in een reis naar de toekomst, inclusief de innovaties die daarbij horen. Daarmee samenhangend wordt de nieuwste high end werkplaatsequipment gepresenteerd. Centraal staan tijdens het evenement (met als ondertitel ‘Ready for the Future’) ook de online klantoriëntatie, de geconnecteerde werkplaats, garageformules en opleidingen.

Garageformules

“Met dit evenement willen we onze klant klaarstomen voor de toekomst”,  vertelt Johan van der Hoeven, sales directeur van Fource en de grossiersbedrijven. “Door hem te laten zien waar hij nu in kan investeren om straks klaar te zijn voor nieuwe technieken en klanten. Hierbij leggen we niet alleen de nadruk op onderdelen, wat onze business is, maar ook op de door ons ondersteunde garageformules, garagemanagementsoftware, equipment en kennis.” Voor de bezoekers worden  diverse kennissessies georganiseerd. Ook staan opleidingen en workshops volop in de kijker. Verder is er gelegenheid om met collega-garagisten, adviseurs van de grossiers en leveranciers van gedachten te wisselen. De catering is gratis en er is voorzien in een “spetterende Afterparty”.

Meld je aan, bezoek de Automotive Expo en get ready for the future! Klik hier.

Automotive Expo 2019: Eindhoven & Rotterdam

Van 16 t/m 18 september is Het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor de Automotive Expo. Twee maanden later dient van 11 t/m 13 november de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam als locatie. De grossiersbedrijven GHS, Heijl, APS en AOC, samen met distributeur Fource automotive source zijn dit jaar de gastheren. Leveranciers als Bosch, Brembo, Hella, Viking en anderen zijn aanwezig om hun kennis en techniek voor de toekomst te tonen – aangevuld met eigen concepten als Automotive Academy, Toolspecial en Universal Parts. Bovendien etaleren garageformules als Vakgarage, James en Autofirst hun visie op de toekomst. In 2020 speelt de Automotive Expo zich af in het noorden, oosten en midden van Nederland.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?