Het bestellen van distributiegereedschap was nog nooit zo eenvoudig

distributiegereedschap

Bij het vervangen van de distributie is het belangrijk dat u beschikt over het juiste gereedschap. Via de Toolspecial formule biedt mijngrossier.nl een uitgebreid aanbod aan distributiegereedschap dat nu nóg eenvoudiger besteld kan worden!

Wanneer u op mijngrossier.nl het kenteken van de betreffende auto intoetst en vervolgens een distributieset selecteert, worden de relevante gereedschappen hier direct onder vermeld, zodat deze meteen mee besteld kunnen worden.

Daarnaast is het aantal autotype verknopingen en OE-nummer verwijzigingen de laatste tijd fors uitgebreid, waardoor u nu de keuze heeft uit een nóg completer aanbod. Er zijn inmiddels meer dan 76.000 verknopingen tussen autotype en distributiegereedschappen. Ook zijn er veel OE-nummers gecrossed, waardoor via het OE-nummer de juiste artikelen te vinden zijn.

Het aanbod van Toolspecial biedt inmiddels verschillende merken distributiegereedschap aan, waardoor er voor u altijd een juiste set te vinden is. Met de merken Gedore – Klann en Gates worden topmerken geleverd. In het middensegment is er het gereedschap van Fix en Lasertools en met AT speciaal gereedschap wordt er een alternatief geboden als instaplijn.

Met het merk Fix heeft Toolspecial een uniek concept met foam inlays, welke niet alleen in de meegeleverde koffer passen, maar ook perfect in de lade van een gereedschapswagen. Met de grootte van de inlays is ook rekening gehouden. Deze zijn altijd 1/9, 1/3 of 2/3 van een lade, waardoor altijd een passende combinatie te maken is.

Ander nieuws?