Brembo Beyond EV-kits: dé oplossing voor EV’s

Regeneratief remmen zorgt voor aantasting remsysteem

Het regeneratieve remvermogen dat de elektrische motor ook als rem gebruikt, is kenmerkend voor EV’s. De elektrische motor verricht dus veel van de remacties tijdens het rijden en verminderd daardoor het gebruik van het traditionele hydraulische remsysteem. Dit kan na en tijdje tot gevaarlijke corrosie van het remsysteem leiden. Dit tast de levensduur, prestaties en het veilige gebruik van het remsysteem aan.

Cruciale eisen remmen EV’s

Daarom, en ook vanwege de specifieke kenmerken van deze voertuigen, moeten de remmen van de EV’s voldoen aan een aantal cruciale eisen:

  • Corrosiebestendigheid
  • Geruisloze werking
  • Lichtgewicht ontwerp
  • Vermindering van het restkoppel (de tijd tussen het loslaten van het rempedaal en het moment dat de blokjes daadwerkelijk volledig van de schijven loskomen).

Remschijven Brembo bieden complete oplossing!

Brembo is de eerste remschijvenfabrikant die, naast de productie van specifieke remblokken voor EV’s, een complete oplossing biedt met een specifieke remschijf die een speciale corrosie werende behandeling op het remvlak heeft gehad. Dit biedt langdurige en efficiënte bescherming. De nieuwe componenten zijn stiller en roestvrij, bieden een langere levensduur, met duidelijke voordelen op het gebied van duurzaamheid. De beschermende behandelingen van de remschijf en het gegalvaniseerde remblok helpen corrosie van de gehele kit te voorkomen, terwijl het kopervrije wrijvingsmateriaal de productie van stof vermindert en het comfort van de remactie verbetert. Het eindresultaat is een remsysteem dat efficiënte prestaties en roestbescherming garandeert, gedurende meer dan 100.000 kilometer, zelfs onder de zwaarste gebruiksomstandigheden.

Nu beschikbaar: Brembo Beyond EV-kit

De nieuwe oplossing van Brembo voor EV’s is vanaf nu beschikbaar voor de meest populaire EV’s op de huidige markt en breidt de komende periode verder uit. De kit is nu bijvoorbeeld beschikbaar voor verschillende uitvoeringen van Tesla model 3, BMW i3, KIA e-Niro en Nissan Leaf.

Bestel de Brembo Beyond EV-kit nu bij Mijngrossier!

Om de juiste werking te garanderen, leveren we de Brembo Beyond EV-remschijven alleen als remblok en remschijfkit. De losse verkoop van remblokken voor de vervanging komen later beschikbaar en mogen uitsluitend gemonteerd worden op een Beyond EV-remschijf. U herkent de artikelnummers van de kit aan de voorloopletters KT (KT 08 001). We hebben momenteel meer dan 20 referenties beschikbaar.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?