Brembo: kwaliteit door 60 jaar innovatie

Xtra

Al 60 jaar werkt Brembo aan de innovatie van de de Brembo Xtra remblokken en remschijven. Dit resulteert in topkwaliteit en veiligheid. Ideaal voor weggebruikers met een sportieve rijstijl. Wat kenmerkt Brembo Xtra en wat zijn de voordelen?

Brembo Xtra remblokken en remschijven zijn de ideale oplossing voor liefhebbers van een sportieve rijstijl die hoge remprestaties verlangen zonder concessies te hoeven doen op het gebied van comfort en duurzaamheid. De combinatie tussen remblokken en remschijven zorgt voor maximale remprestaties.

Voordelen Brembo Xtra
  • De geperforeerde remschijven met een speciale boortechniek zorgen voor een schrapend effect. Dit maakt het oppervlak van het remblok vrij van gevaarlijke afzettingen van materialen.
  • De Xtra remblokken zijn geproduceerd met BRM X L01. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur en druk en voorkomt zo hotspots en trillingen.
  • De Xtra schijf en het remblok hebben een betere grip waardoor het remsysteem sneller en doeltreffender reageert.
  • De exclusieve UV-coating van de remschijf biedt remprestaties van absoluut topniveau.
  • De Brembo Xtra remblokken zien er ook nog eens aantrekkelijk uit.

Brembo officiële partner Gran Turismo™ 7

Het is niet voor niets dat Brembo de officiële partner in remsystemen van Gran Turismo™ 7 voor Playstation®-consoles wordt. Wilt u met eigen ogen zien hoe het innovatieve productieproces van Brembo leidt tot topkwaliteit en tot welke prestaties de Brembo Xtra remblokken en remschijven in staat zijn? Bekijk dan hieronder de video.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?