Brembo levert nu ook premium Mercedes-Benz remschijven

Brembo is exclusief leverancier van een nieuw type remschijf voor de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse en E-Klasse modellen. De Italiaanse producent van high-performance remsystemen heeft deze niche-status verworven omdat zij de OEM remschijven in samenwerking met de Duitse autofabrikant ontworpen hebben.

Mercedes-benz

Afbeelding: Shutterstock.com

De co-cast remschijven voor Mercedes-Benz met samengevoegde materialen, behoren tot de meest recente high-tech ontwikkeling binnen het Brembo aftermarket-assortiment. Het koolstofstalen/gietijzeren remoppervlak en de ultrasterke stalen hub van de schijf, garanderen samen maximale prestaties onder alle omstandigheden.

Hybride verbindingstechnologie

Dankzij het gebruik van de beste materialen en de hybride unieke verbindingstechnologie van Brembo, zijn co-cast remschijven 15 procent lichter dan conventionele equivalenten. Hierdoor worden het onafgeveerde gewicht, brandstofverbruik en de emissie-uitstoot van een auto lager en het rijgedrag beter.

Dankzij deze unieke eigenschappen garandeert Brembo perfecte passing en 100 procent uitwisselbaarheid met de eerste montage remschijven. Alle Brembo remschijven zijn aan extreme tests onderworpen en voldoen aan de strenge ECE-R90 homologatie-eisen.

Mercedes-benz technisch

Van de eerste nieuwe Brembo co-cast aftermarket remschijven zijn twee onderdeelnummers voor Mercedes-Benz C-Klasse en E-Klasse modellen beschikbaar. Deze bestel je hier of bij jouw vertrouwde grossier.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?