Combinatievoordeel onderdelenreinigers IBS

Schone onderdelen zijn belangrijk voor een betrouwbare reparatie. Daarom mag een professionele onderdelenreiniger in geen werkplaats ontbreken. IBS biedt nu verschillende combinatiesets met een mooi prijskaartje. Belangrijk pluspunt: bij levering van een nieuw vat reinigingsmiddel neemt IBS het gebruikte vat mee terug.

Het handmatig reinigen van metalen en kunststof auto-onderdelen en gereedschap is de meest gebruikte reinigingsmethode in de werkplaats. Het is praktisch en doeltreffend. Wat heb je nodig: een reinigingstafel, reinigingsmiddel en een opvangbak. IBS heeft nu speciale en interessante sets samengesteld met een aantrekkelijk prijskaartje. Grote en kleinere reinigingstafels met grote of kleinere opvangbakken en reinigingsmiddelen met verschillende inhoud. Voor elke werkplaats en toepassing en voor ieder gebruik een andere set. Met vaste setprijzen. Voor welke set er dan ook gekozen wordt, alle sets genieten een overeenkomstige service: de omruilregeling van het reinigingsmiddel. Bij levering van een nieuwe vat reinigingsmiddel neemt IBS het verzadigde vat reinigingsmiddel mee terug.

U vindt de verschillende combinatievoordelen van IBS in de Toolspecial editie september-december 2019 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder (blz. 33).

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?