Compacte compressor voor onderweg

Compacte

Toolspecial schenkt deze zomer extra aandacht aan compressoren. Zoals aan de kleine krachtpatser van topmerk Fini: de ENERGY12. Ideaal voor mobiele klussen. En dankzij het handige handvat makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Compressoren zijn er in allerlei soorten en maten, voor verschillende toepassingen en gebruik. Als je op zoek bent naar een compacte, olievrije compressor van topkwaliteit, kom je al snel bij de ENERGY12 van Fini uit. Klein, krachtig en eenvoudig in gebruik. Dankzij zijn compacte buitenmaten is de ENERGY12 de ideale compressor voor mobiele klussen onderweg: hij neemt weinig ruimte in beslag, maar levert desondanks uitstekende prestaties. Dat is te danken aan de tankinhoud van 12 liter, het vermogen van 1,1 kW, de maximale druk van 10 bar en de luchtopbrengst van 200 l/min. Daarnaast is de ENERGY12 dankzij het overzichtelijke controlepaneel zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Scherp geprijsd

Een belangrijk voordeel van olievrije compressoren, zoals de ENERGY12, is dat ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Logischerwijs hoeft dus ook nooit het oliepeil gecontroleerd te worden en kan er ook geen olie lekken als je de compressor verplaatst. De ENERGY12 van Fini is momenteel extra scherp geprijsd dankzij een bijzonder actievoordeel.

U vindt de compacte compressor van Fini in de Toolspecial editie juni – september 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?