Compressor met héél véél combinatievoordeel

Compressor

Toolspecial zet deze zomer de compressoren in het zonnetje. Bijvoorbeeld met de extra voordelig geprijsde voordeelset EGCOMP100.PROMO: compressor + slagmoersleutel + spiraalslang. Daar kun je niet omheen.

De basis van deze voordeelset wordt gevormd door de EGCOMP100-compressor van Eagle. Met een flinke ketelinhoud van 100 liter, een maximale werkdruk van 10 bar en een vermogen 2,2 kW kan deze luchtgekoelde, mobiele oliegesmeerde compressor goed uit de voeten op elke professionele werkvloer. Het geheim van de compressor schuilt in het binnenwerk: de v-snaar aangedreven,1-traps 2-cilinder hogekwaliteitspomp met reduceerventiel stamt van het topmerk Fini. Daarmee is een lange levensduur gegarandeerd. Andere sterke punten: de luchtopbrengst van 320 l/min, het geringe geluidsniveau van 79 dB(A) en de stevige wielen, waarmee de Eagle-compressor eenvoudig verplaatst kan worden. De Eagle EGCOMP100-compressor is nu ook los van de voordeelset extra voordelig geprijsd.

Ideale combinatie

De compressor combinatieset wordt gecompleteerd met een zeer krachtige 1/2”-slagmoersleutel van Eagle en een spiraalslang van Cejn. Een compressor voordeelset is natuurlijk pas helemaal compleet met een slagmoersleutel van formaat. Voor deze set is gekozen voor de zeer krachtige 1/2”-slagmoersleutel EG1406A van Eagle. De kracht van deze slagmoersleutel ligt niet alleen bij het maximaal koppel van 1.492 Nm of dat het vermogen in drie standen te regelen is, maar ook bij het handzame gebruik van de sleutel dankzij de ergonomisch vormgegeven handgreep en het gewicht van slechts 2,1 kg. De driedelige voordeelset wordt aangevuld met een bekende in veel werkplaatsen: een spiraalslang van Cejn. De voorgemonteerde, uiterst flexibele, spiraalvormige gevlochten polyurethaanslang van Cejn (art. 199589766) heeft een lengte van 8 meter en is dankzij de eSafe-veiligheidskoppeling (Euro 7.6) en nippel direct klaar voor gebruik. De spiraalslang heeft een diameter van 6,5 x 10 mm.

U vindt de voordeelset in de Toolspecial editie juni – september 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Ander nieuws?