Dakkoffer Hapro Trivor 440 komt goed uit de test!

dakkoffer

De Stiftung Warentest, vergelijkbaar met de Nederlandse Consumentenbond, testte in samenwerking met de Duitse automobielorganisatie ADAC, tien dakkoffers van verschillende merken. Eén van die geteste dakkoffers is de Hapro Trivor 440, welke bijzonder goed uit de test komt en uitblinkt in veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit! De Trivor scoort namelijk hoog op rijervaring en constructie, met onder meer een zeer goede city crash test. Het testpanel beoordeelde alle dakkoffers aan de hand van de volgende criteria: invloed op het rijden, gebruiksgemak, constructie en crashbestendigheid.

In deze dakkoffertest scoort de Trivor uitstekend op het gebied van rijervaring. Bij de rijtests die onder extreme omstandigheden worden uitgevoerd, scoort de Trivor zeer hoog op stabiliteit tijdens onder meer afremmen en uitwijken. Ook tijdens de city crash test blinkt de Trivor uit in kwaliteit en veiligheid, waarbij de spanbanden binnenin de dakkoffer de bagage onder alle omstandigheden stevig op zijn plek houden. Sterke punten zijn daarnaast onder andere de vormgeving, het volume, de waterdichtheid, én het zeer lage extra brandstofverbruik tijdens het rijden.

Als eindoordeel beoordeelt het testpanel de Hapro Trivor bijzonder goed, met als resultaat een gedeelde 3e plaats! Rekening houdend met de prijs van de dakkoffer in combinatie met het gebruiksgemak dankzij het innovatieve vergrendelingssysteem van de Trivor resulteert dit in een dakkoffer met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De Hapro Trivro 440 is leverbaar in het zwart (artikelnr. 33010) en antraciet (artikelnr. 33560).

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?