Equipment en gereedschap extra voordelig dankzij kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

Autobedrijven die nog dit boekjaar investeren in equipment en gereedschap, komen in aanmerking voor een kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Dit betekent dat gereedschap en equipment een flink stuk goedkoper en de investering erin een stuk aantrekkelijker wordt.

Het bedrag van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar. Bij een investering tussen 2.300 en 56.642 euro kan het voordeel oplopen tot teruggaaf van 28 procent van het investeringsbedrag. Wanneer je tussen de 56.643 en 104.891 euro investeert, heb je recht op teruggaaf van maar liefst 15.863 euro.

Ben je van plan om nog meer en tussen de 104.892 en 314.673 euro te investeren, dan krijg je sowieso 15.863 euro kleinschaligheidsaftrek verminderd met 7,56 procent van het deel van het investeringsbedrag boven de 104.891 euro. Op de website van de belastingdienst kan je de details van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek inzien. Linken naar belastingsite.

Waarin kan je dan investeren? Mijngrossier.nl geeft je enkele suggesties uit het Toolspecial assortiment. Je grossier kan je hier ook bij helpen.

Compac werkplaatspers

Voorbeelden van gereedschap en equipment dat nu extra voordelig is, is onder andere de handbediende 20 tons Compac HP20 werkplaatspers met een unieke werkslag van maar liefst 240 millimeter.

Met behulp van luchtdruk kan de zuiger met de voetbediening snel in pers-stand gebracht worden. De pers wordt standaard geleverd met een hard verchroomde zuiger, een verplaatsbare cilinder en tafel, 2 V-vormige steunblokken en maar liefst drie jaar garantie. Klik hier voor meer details.

Sonic Epic series

Twijfelde je nog of je nu wel of geen nieuw gereedschap aan zou schaffen? De kleinschaligheidsinvesteringsaftrek kan je wellicht over de drempel helpen. Deze limited edition Epic series Sonic gereedschapswagen met artikelnummer 741952 is zeer compleet en heeft maar liefst zes volledig gevulde laden speciaal samengesteld gereedschap netjes ingedeeld in foam inlays.

De bovenkant van de wagen wordt beschermd door een exclusieve hardcover toplaag. Deze Sonic gereedschapswagen wordt gratis geleverd met een doppendoos en een servicewagen in de kleur van de Epic series. Klik hier voor meer details.

Kraftwerk Werkplaatssysteem

De Kraftwerk Art. 3964C is een modulair zesdelig werkplaatssysteem waarmee je jouw werkplaats geheel naar eigen wens in kunt richten. Het getoonde systeem bestaat uit vier wandkasten waarvan de deurtjes zijn uitgerust met gasveren, twee staande kasten met ieder drie planken, één onderkast met twee deuren en een legplank, een onderkast met vier laden, twee onderkasten met vijf laden.

Verder heeft het systeem vier euro perforatie gereedschapswanden, twee multiplex werkbladen. Het Kraftwerk Werkplaatssysteem is 3,9 meter breed, 2 meter hoog en en 46 centimeter diep. De hoogte van het met vernis beschermde werkblad is 91 centimeter. De modules kunnen los besteld worden, de lades zijn afsluitbaar. Klik hier voor meer details.

Of bekijk hieronder de nieuwste Toolspecial, geldig vanaf 21 december 2018.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?