Exclusieve Sonic-gereedschapswagens: ideale werkplaatshulp

Sonic

Een goed gevulde gereedschapswagen is het beste hulpje van elke monteur. En wat als dat hulpje behalve zeer compleet ook nog eens zeer onderscheidend is én over een zeer aantrekkelijke prijs beschikt? Dan ben je als monteur spekkoper. Nu nieuw bij Toolspecial: exclusieve ‘limited editions’ van Sonic.

Een gereedschapswagen van een monteur is als die heerlijke zitbank in je huiskamer waar je na het werk even neerploft. ‘Zit als gegoten’, zou een verkoper zeggen. De laden zijn optimaal ingedeeld. Alles is bij de hand. Je kunt bijna blind een la opentrekken, want je weet dat daar die sleutel ligt die je nu nodig hebt. Bij de aanschaf van een nieuwe gereedschapswagen heb je als monteur natuurlijk wel wat te wensen. En terecht. Je investeert immers in iets waar je dagelijks mee werkt en waar je trots op bent. Wat geeft bij de keuze van een gereedschapswagen de doorslag? Heb je voorkeur voor een bepaald merk? Ben je op zoek naar absoluut topgereedschap? Of weegt het uiterlijk van de wagen, de samenstelling van het assortiment of het gebruiksgemak van het gereedschap het zwaarst?

Toolspecial Exclusive Limited Edition

Toolspecial heeft nu twee nieuwe en zeer speciale gereedschapswagens van Sonic in het assortiment. Het gaat hier om exclusieve ‘limited editions’ die voorzien zijn van een aantrekkelijk prijskaartje. Beide gereedschapswagens dragen niet voor niets het label ‘Superior’. Om te beginnen beschikken de Sonic-wagens over acht laden, waarvan er zes gevuld zijn met een zeer compleet en praktisch gereedschapsassortiment van topkwaliteit. Het gereedschap van Sonic is zo ontworpen dat de monteur er zo efficiënt en productief mogelijk mee kan werken.

Opvallend aan de twee gereedschapswagens is de speciale samenstelling van gereedschappen in de inlays en de aanwezigheid van de Sonic NEXT-ratels, de nieuwste generatie ratels van Sonic. Daarnaast hebben de wagens een exclusieve kleurcoating (RAL 7016 donkergrijs) en een exclusieve hardcover toplaag op de foam-inlays. Belangrijke extra’s bij de gereedschapswagens: een gratis doppendoos en een gratis draai- en kantelbare laptophouder, die op de kar wordt gemonteerd.

Specificaties

Sonic 736358: Superior S9 gereedschapswagen, 8 laden

  • Limited Edition
  • 6 laden gevuld met een zeer compleet 363-delig assortiment
  • Afmeting: 859 x 532 x 1.035 mm
  • Gratis doppendoos
  • Gratis laptophouder

Sonic 740859: extra brede Superior S12 gereedschapswagen, 8 laden

  • Limited Edition
  • 6 laden gevuld met een zeer compleet 408-delig assortiment
  • Afmeting: 1.030 x 667 x 1.035 mm
  • Gratis doppendoos
  • Gratis laptophouder

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?