Garagekrik hooglifter 1.4 ton

Waar kijk jij bij de aanschaf van een nieuwe garagekrik nu precies naar? Is de prijs leidend of kijk je in eerste instantie naar het merk of juist naar de hefcapaciteit? Toolspecial biedt keuze genoeg. En nu zelfs een nieuwe, speciale ‘hooglifter’ van topmerk Compac.

Bij de keuze voor een nieuwe garagekrik stelt iedereen andere eisen. Dat is geheel afhankelijk van toepassing van de nieuwe krik. Naast capaciteit is de minimale en maximale hoogte van de krik belangrijk. Voor verlaagde auto’s is bijvoorbeeld de minimale hoogte belangrijk. Daarvoor zijn lage modellen kriks beschikbaar, omdat niet iedere krik onder deze auto’s past. Voor hogere auto’s, zoals suv’s, is de maximale hoogte belangrijk, omdat de krik hoog genoeg moet komen zodat de wielen vrijkomen van de grond.

Hefhoogte van 715 mm

Toolspecial levert nu een bijzondere garagekrik van het Deense topmerk Compac die aan vele zoekcriteria voldoet: de 1.4T-HC-77. Deze hooglifter onderscheidt zich door een capaciteit van 1.4 ton, een zeer lage basishoogte van slechts 77 mm en maximale hefhoogte van maar liefst 715 mm! Daarmee is deze krik multi-inzetbaar. Dankzij de lage basishoogte zijn de diep- en laaggelegen hefpunten van de meeste auto’s bereikbaar. Daarnaast maakt de bijzondere hoge hefhoogte het vervangen van wielen, het werken aan de ophanging en het opbokken van hoge voertuigen, zoals bedrijfswagens en SUV’s een fluitje van een cent. Andere pluspunten: voetpedaal voor het snel heffen van de last; ergonomische handgreep; veilig en gecontroleerd zakken door het hef- en draaiveiligheidsysteem, ook onder maximale belasting. Verder is de 1.4T-HC-77 voorzien van een rubber pad ter bescherming van het hefpunt en een overdrukventiel.

compac

Je vindt de garagekrik van Compac hier, of bekijk deze in de Toolspecial editie juni-september 2019 hier of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?