De gezondheid van uw klant staat voorop: Aircon Ready Refresh

Waeco

De temperaturen zijn weer aardig gestegen, waardoor het aircosysteem vaker gebruikt wordt. Tijd voor de aircoservice met behulp van een milieuvriendelijke aircoreiniger: Aircon Ready Refresh van Waeco. Met deze 100% natuurlijke reiniger ruikt de auto weer als nieuw en is de airco gereinigd.

Het is belangrijk dat het aircosysteem regelmatig onderhouden wordt, zodat de klimaatregeling storingsvrij functioneert. Een jaarlijkse aircocontrole waarbij verschillende aspecten van het aircosysteem worden gecontroleerd is erg nuttig. Tijdens deze aircocontrole wordt door monteurs vaak ook een aircoreiniger gebruikt. Met name omdat de klant een aangename koele lucht wil voelen in de auto, maar ook om ziekmakende bacteriƫn uit het aircosysteem te verwijderen. Hier worden regelmatig chemische aircoreinigers voor gebruikt, welke de gezondheid van mens en milieu zeker niet altijd ten goede komen! Bovendien blijkt uit onderzoek dat er altijd resistente bacteriƫn ontstaan bij het chemisch schoonmaken van oppervlakken. De resistente bacteriƫn blijven na reiniging als enige over, waardoor zij zich steeds sneller kunnen vermenigvuldigen.

Het geheim van Aircon Ready Refresh

Aircon Ready Refresh is een natuurlijk, milieuvriendelijke aircoreiniger op probiotische basis. Dit houdt in dat er extra goedaardige micro-organismen worden toegevoegd, waardoor de slechte varianten minder kans hebben op overleven. Op deze manier wordt er een gezonde micro-flora gecreƫerd dat ziekteverwekkende micro-organismen onderdrukt. Hierdoor krijgen de goede organismen ruim baan en zal er een frisse, gezonde lucht uit het aircosysteem geblazen worden.

Bestel Aircon Ready Refresh meten via mijngrossier.nl

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?