Goed voorbereid op wintersport

Een klant komt binnen die op wintersport gaat, uiteraard komt hij langs voor de jaarlijkse wintercheck. Maar is dat alle voorbereiding die de klant nodig heeft? Hoe neemt de klant zijn ski’s of snowboards en overige bagage mee?

Adviseer comfort en gemak! Door bijvoorbeeld de Hapro Cronos dakdrager te adviseren; een solide basis voor het bevestigen van een dakkoffer op de auto. Met een simpele handeling wordt de dakreling klemvast in het systeem ingesloten om vervolgens met een sleutel af te sluiten tegen diefstal, veiligheid voor alles. De rubberprofielen beschermen de dakrelingen tegen beschadiging. Het bevestigingssysteem van de Hapro Cronos past nagenoeg op iedere dakreling (open of gesloten) en is snel, eenvoudig en handig te monteren.

Staal of aluminium

De Cronos is verkrijgbaar in een stalen uitvoering (in twee lengtematen) en een aluminium variant. Daarnaast is er de Cronos Aero; een luxe aluminium drager met aerodynamisch design die beschikbaar is in 3 types. Zo is er altijd een Cronos geschikt voor de klant zijn auto! De aluminium dragers zijn tevens uitgerust met een handig T-profiel met een verwijderbare rubberen strip. In deze opening kan bijvoorbeeld een T-profiel-adapter geschoven worden, zodat je op deze manier gemakkelijk een dakkoffer of fietsendrager kunt bevestigen. De volledige lengte van de draagstang kan worden gebruikt, waardoor meer ruimte ontstaat voor het bevestigen van meerdere accessoires.

Welke dakdrager heeft de klant nodig voor zijn type auto? Download hier de toepassingslijst om het juiste advies aan de klant te geven.

Van klein tot groot(s)

Naast dakdragers kan je jouw klant ook adviseren over dakkoffers. De dakkoffers van Hapro zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, van de kleine Roady met een maximale inhoud van 420 liter tot de groot(s)e Cruiser met een capaciteit van maar liefst 600 liter. Alle aandacht is besteed aan vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. Oog voor detail en de toepassing van de meest geavanceerde moderne materialen maken een Hapro dakkoffer tot een waardevolle investering in reiscomfort. Zorgeloos veilig reizen, met prachtig vormgegeven ruimte voor alle denkbare extra bagage, jaar in jaar uit.

De Hapro dakkoffers vind je hier.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?