Goed voorbereid de weg op met de ruitenwissers van Bosch en Valeo

Ruitenwissers

De ergste hitte van dit jaar is weer voorbij en we kruipen langzaam richting de herfst. Dit betekent dat de koudere dagen met relatief veel neerslag er weer aankomen.

De meeste automobilisten controleren hun ruitenwissers dan ook in de komende periode, zodat zij goed voorbereid de herfst in kunnen. Een groot aantal auto-ongelukken wordt immers veroorzaakt door slecht zicht. Met een goede set ruitenwissers kunnen een hoop van deze ongelukken voorkomen worden.

Met Bosch haar Aerotwin Plus en Valeo’s HydroConnect™ biedt mijngrossier.nl ruitenwissers aan waarbij verschillende adapters meegeleverd worden. Door middel van deze adapters dekken beide merken maar liefst 96% van de markt met slechts een aantal verschillende typen wissers. Voor de Bosch Aerotwin Plus geldt een dekking van 96% met 15 Aerotwin Plus wissers en 10 OE sets, terwijl voor Valeo HydroConnect met 20 wissers ook een dekking van 96% wordt behaald. Het loont voor u om de ruitenwissers van Bosch en Valeo op te nemen in het assortiment.

Door gebruik te maken van deze typen wissers, kan uw voorraad  beperkt worden. Het is niet meer nodig om talloze verschillende ruitenwissers in te kopen om elk type auto van de juiste ruitenwisser te voorzien, aangezien de adapters er voor zorgen dat verschillende typen wissers aan de wisserarm bevestigd kunnen worden.

Daarnaast zijn beide typen ruitenwissers zeer eenvoudig en intuïtief te monteren met een kliksysteem. Hierdoor zijn de wissers binnen een paar seconden vervangen.

Beide merken zijn terug te vinden in de online catalogus van mijngrossier.nl.

 

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?