Hazet 916HPLG wint de Red Dot Award

Hazet

De Red Dot Award is een internationale prijs voor design die jaarlijks wordt uitgereikt. De award winnaars onderscheiden zich niet alleen door hun esthetische uitstraling, maar ook door hun ongeëvenaarde functionaliteit. Met baanbrekende ontwerpen zetten de prijswinnaars een nieuwe standaard in hun branche. De Hazet 916HPLG blinkt uit in zijn productontwerp!

Hazet Omschakelratel 1/2″ – 916HPLG

Na de 916HP en 916HPL is de 916HPLG nu de derde omkeerbare ratel uit de HiPer HighPerformance serie. De 916HPLG is de krachtigste telescopische ratel ooit door HAZET ontworpen. Ook deze combineert kracht en precisie: 1000 Nm maximale belastingslimiet met 90 tanden, wat neerkomt op een minimale werkingshoek van slechts 4°. Het bijzondere aan deze ratel is de continue verstelbaarheid tussen 414 en 614 mm zonder vooraf aangebrachte bevestigingspunten, waardoor hij de conventionele ratels voorblijft. De draaibare handgreep zorgt voor een optimale krachtoverbrenging zonder te verschuiven.

Over de Red Dot Design Award

Om een goede beoordeling te kunnen geven van het zeer diverse gebied van design, is de Red Dot Design Award onderverdeeld in drie disciplines: Productontwerp, Brands & Communication Design en Ontwerpconcept. Met meer dan 18.000 inzendingen is de Red Dot Award een van de grootste ontwerpwedstrijden ter wereld. In de jaren 1990 ontwikkelde Red Dot CEO Professor Dr. Peter Zec de naam en het merk achter de award. Sindsdien is de felbegeerde “Red Dot” award uitgegroeid tot het internationaal gerespecteerde keurmerk voor uitstekende designkwaliteit. De prijswinnaars worden gepresenteerd in jaarboeken, musea en online. De Hazet 916HPLG heeft gewonnen in de categorie Productontwerp.

Meteen bestellen? Dit kan via Toolspecial.com!

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?