Het nieuwe Toolspecial magazine in het teken van besparing

Toolspecial

Het Toolspecial magazine, geldig van 25 juni t/m 23 september 2020, staat vol met nieuwe producten van onder meer Laser, Fix, Powerhand, GYS, Makita, Metabo, Diadora en nog veel meer!

Besparing

In dit Toolspecial magazine is een thema opgenomen specifiek gericht op besparing. Zo zijn er een aantal producten opgenomen in het magazine die helpen om sneller en efficiënter te werken waardoor arbeidstijd bespaard wordt. Bijvoorbeeld de veerspannerset van Hazet waar maar liefst 2 uur mee wordt bespaard bij demontage en montage van Audi veren of de inductieverhitterset die iedere bout binnen 20 seconden warm stookt, waardoor ze snel los komen! Daarnaast staat het magazine ook boordevol acties welke leiden tot financiële besparing. Ook staan er verschillende handige bespaartips in het magazine!

Ontsmetting

Naast de vele bespaartips staan er in het nieuwe Toolspecial magazine ook een aantal producten rondom het thema ontsmetting. Nieuw in het assortiment is bijvoorbeeld de UVC sterilisator. Deze UV lamp doodt tot 99,99% aan micro-organismen zoals bacteriën en virussen. Ontzettend handig om na reparatie of APK even langs de deurgrepen, het stuur, dashboard, etc. te halen. Binnen een paar seconden is het oppervlak weer bacterie- en virusvrij!

Acties en specials

Zoals u gewend bent staat het nieuwe magazine ook weer vol met mooie acties en specials. Wat te denken van de compressor voordeelset van Eagle waar u maar liefst €93,- mee bespaart! Of de Sonic S9 gereedschapswagen met 7 gevulde lades waar u meer dan €1300,- mee bespaart!

Bekijk het nieuwe magazine hieronder of bekijk hem hier!

Ander nieuws?