Het nieuwe Toolspecial magazine!

Toolspecial magazine

Het nieuwe Toolspecial Magazine, geldig van 17 december 2020 t/m 24 maart 2021, staat vol met nieuwe producten en specials en staat volledig in het teken van werkplaatsuitrusting.

Werkplaatsuitrusting

Een schone en goed ingerichte werkomgeving is een must! Van een goed georganiseerd werkplaatssysteem en een gereedschapswagen met een overvloed aan bruikbare tools tot de onvermijdelijke gereedschapskist en handige looplamp: onmisbaar voor elke garagist.

In dit Toolspecial magazine worden producten voor een veilige en geordende werkplaats handig onderverdeeld in de thema’s zoals hiernaast weergegeven.
Een handige tool binnen het thema opbergen & ordenen is de Kraftwerk Mobilio configurator. Dit is een eenvoudige manier om zelf je perfecte modulaire werkplaatssysteem samen te stellen. Lees hier meer.

Stel zelf uw gereedschapswagen samen

Nieuw in deze Toolspecial is de mogelijkheid om zelf uw gereedschapswagen samen te stellen. U kunt nu tegen een speciale actieprijs zelf de hoeveelheid inlays kiezen, welke inlays dit moeten zijn en in welke gereedschapswagen deze moeten komen. Klik hier voor meer informatie.

NOCO acculaders & accuboosters

Zoals vorige week al aangekondigd biedt Toolspecial vanaf nu ook accugereedschap van NOCO aan. Deze acculaders en accuboosters onderscheiden zich met name door het feit dat ze in verhouding tot traditionele laders en boosters een stuk compacter en ook lichter zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Toolspecial magazine

Ander nieuws?