Ideaal voor in de werkplaats: praktische looplampset

Werklampen

Toolspecial introduceert een praktische en scherp geprijsde combiset ledlooplampen van Powerhand. Deze werklampen hebben niet alleen een uitstekende lichtopbrengst, maar zijn ook nog eens draadloos oplaadbaar.

Uitstekende lichtopbrengst

Toolspecial introduceert nu een zeer praktische set van 2 draadloos oplaadbare COB-led werklampen van het topmerk Powerhand: de lampenset SIN-100.2035P2. Deze scherp geprijsde set heeft een uitstekende lichtopbrengst van 60 – 600 Lm, waarbij het speciale spotlight 100 Lm afgeeft. Met de 90° brede lichtbundel en een brandtijd tot wel 12 uur kan menige klus eenvoudig verlicht worden. Handig is ook de 360° geïntegreerde draaibare haak en voor de moeilijk toegankelijke klussen is de 180° knikbaarheid zeer praktisch. Verder zijn beide lampen voorzien van 3 geïntegreerde magneten en een schokbestendige behuizing van hoogwaardig materiaal.

Goede verlichting is belangrijk

We weten allemaal hoe belangrijk goede verlichting in de werkplaats is. Verlichting is van groot belang om alle werkzaamheden goed en nauwkeurig uit te kunnen voeren. Niet alleen bij de algemene werkplaatsverlichting kijken we steeds vaker naar het soort verlichting, het aantal lampen of de lichtkleur. Ook aan de individuele werklampen stellen we steeds meer eisen. Veel monteurs schakelen over naar ledlooplampen. Ledlampen hebben doorgaans een uitstekende lichtopbrengst en een gunstige brandtijd. Bovendien is ledverlichting duurzaam, milieuvriendelijk en energiebesparend.

Moderne inductielaadpad

Bijzonder aan de Powerhand lampenset SIN-100.2035P2 is ook de oplaadmogelijkheid. Enerzijds kan dit traditioneel met een USB C-aansluiting, anderzijds kan er gekozen worden voor de moderne inductielaadpad. Gewoon de lamp erop leggen en laden maar! Inductieladen, eigenlijk gewoon een ander woord voor draadloos opladen, is een laadtechniek die we steeds vaker zien. Zonder dat we erbij stilstaan, maken veel kleine elektronische apparaten hier al jaren gebruik van. Denk bijvoorbeeld aan de elektrische tandenborstel, maar ook steeds meer smartphones zijn geschikt voor inductieladen. Bij auto’s zien we deze laadtechniek ook steeds vaker. Het grote voordeel van inductieladen is dat er geen stekkers, snoeren of kabels meer nodig zijn. Ideaal voor de werkplaats dus. Bij inductieladen wordt de elektriciteit niet via een kabel getransporteerd, maar met behulp van een magnetisch veld. Dat veld wordt ontwikkeld tussen twee magnetische spoelen, waarvan er één in de lamp en één in het laadplatform is geplaatst.

U vindt de looplampset van Powerhand in de Toolspecial editie januari – maart 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder (blz. 13).

Ander nieuws?